Over Green Valley Belgium

Bedrijf

Green Valley Belgium is in 2008 ontstaan uit het gerenommeerde Nederlandse softwarehuis Green Valley. Green Valley heeft meer dan 15 jaar ervaring met de ontwikkeling en implementatie van standaard software voor overheden, zorg en profit organisaties. Onze webtoepassingen bieden oplossingen in het domein van Mid- en Front-Office, waarbij de digitale dienstverlening naar burger en bedrijfsleven centraal staat.

Dankzij onze kennis en ervaringen uit eerdere projecten kunnen wij u begeleiden tijdens de ganse duur van het traject, vertrekkend van de creatie van het interne draagvlak tot de ondersteuning na de opstart.

Kenmerkend voor Green Valley is de open, informele sfeer en de directe manier waarop wij met elkaar omgaan. Green Valley kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur en korte lijnen. Wij hechten er veel waarde aan dat medewerkers met plezier werken en zich betrokken voelen bij zowel onze oplossingen als de klanten die zij bedienen. Welke functie je ook hebt, al onze medewerkers dragen bij tot de groei en het succes.

overzicht klanten

Visie

Onze samenleving digitaliseert steeds verder. Communicatie verloopt steeds meer via digitale kanalen. Klanten verwachten een steeds hoger serviceniveau van hun aanbieders. Het is onze ambitie om uw verwachtingen in deze waar te maken met een open mid- en front-office infrastructuur die u in staat stelt om 80% van de klantvragen te beantwoorden binnen 1 klantencontact.

Bij Green Valley geloven we dat klanten, burgers en medewerkers de allerbeste service verdienen, op ieder moment van de dag, via ieder willekeurig kanaal en vanaf iedere locatie. Om onze klanten te helpen dit doel te bereiken, ontwikkelen we state-of-the-art geïntegreerde toepassingen op basis van krachtige webtechnologie. Software waarmee u uw klanten een intuïtieve en uniforme klantervaring kan bieden, ongeacht het communicatiekanaal dat zij kiezen. en perfect geïntegreerd met andere platformen.

In de filosofie van Green Valley staat de mens centraal: iedereen moet, ongehinderd door techniek, kennis kunnen delen, kunnen communiceren met haar doelgroepen en haar digitale dienstverlening kunnen optimaliseren. Uitgangspunt hierbij is onze One-click Content Management® technologie die gebruikers in staat stelt om op een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke wijze hun dagelijkse werkzaamheden uit te voeren.

We zijn overtuigd met Green Valley Belgium en de jarenlange ervaring vanuit Nederland een prima aanbod te hebben om de digitale kloof tussen burger en overheid te dichten. Net zoals dit eerder al in Nederland met succes werd gerealiseerd door Green Valley Nederland, met als rechtstreeks gevolg een hogere klanttevredenheid en lagere operationele kosten voor de openbare besturen.

Aanpak

Green Valley werkt graag met haar klanten samen in de vorm van een actief partnership, waarbij een heldere communicatie, een verfijnd plan van aanpak en krachtige oplossingen het fundament vormen van een succesvol project. We zijn er van overtuigd dat mensen, processen en toepassingen best in harmonie met elkaar veranderen. Centraal in de symbiose met de klant staan onze “klantteams”, een vast projectteam met vertrouwde gezichten die uw organisatie, processen en behoeften perfect aanvoelen. Op die manier genereren wij de business value die u voor ogen heeft.

Bedrijfsvoorstelling Green Valley Belgium - online smart cities

Zoeken

Volg ons op: