Opleiding XperiDo - Beheer je eigen publicatietemplates

Beheer je eigen publicatietemplates in de documentgenerator van Besluitvorming
 

Nu inschrijven

Wat?

Zijn er binnen jouw bestuur noden om de huidige set van publicaties aan te passen of uit te breiden? Via de documentgenerator en de bijgeleverde MS Word plugin kun je deze documenten volledig zelf aanpassen naar wens. Een extra vermelding, een aangepast logo, een bijkomend veld, ... 

Tijdens deze opleiding leer je hoe je publicaties kan beheren, templates kan aanpassen en aanmaken aan de hand van de Word plugin.

Voor wie?

Deze opleiding is voor alle besturen die gebruik maken van de module Besluitvorming en zelf aan de slag willen gaan om eigen/aangepaste templates op te maken. Basiskennis van MS Word en notie van de bestaande publicaties binnen Besluitvorming in jouw bestuur, is een meerwaarde.

Voorbereiding

Bespreek alle huidige templates grondig en kijk waar verbetermogelijkheden zijn. Lijst de gewenste aanpassingen op. Druk eventueel de huidige publicaties af en neem er notities op. Op die manier kan er tijdens de opleiding aandacht besteed worden aan specifieke technieken of handelingen die nodig zijn om dit achteraf zelf te kunnen aanpassen. Er is voldoende ruimte voorzien om vragen te stellen over de huidige publicaties.

Door wie?

Deze opleiding wordt gegeven door medewerkers van Green Valley Belgium.

Wanneer?

Maandag  18 september of woensdag 25 oktober (VOLZET) van 9:30 tot 16:00.

Waar?

Cipal Schaubroeck
Bell-Telephonelaan 2D
B-2440 Geel

Kostprijs

€ 220 euro per deelnemer (excl btw) - Broodjeslunch inbegrepen.

Inschrijven

Inschrijven kan tot 5 werkdagen voor de opleiding plaatsvindt.
 

Nu inschrijven


Je ontvangt automatisch een factuur voor de opleiding nadat deze heeft plaats gevonden. Je kan kosteloos annuleren tot 10 werkdagen voor de opleiding. Indien je niet tijdig annuleert, wordt de volledige opleiding aangerekend.

Green Valley Belgium behoudt zich het recht om, bij minder dan 5 inschrijvingen, deze opleiding te annuleren.