Nieuws

Aanvragen voor grondwerken en signalisatievergunningen goedkeuren via Notula

Aanvragen voor grondwerken en signalisatievergunningen goedkeuren via Notula

Speciaal voor de behandeling van aanvragen voor de inname van openbaar domein voor grondwerken ontwikkelde Green Valley Belgium een koppeling tussen Notula en GIPOD. Hierdoor kan nu zowel de vraag tot grondwerken als de bijhorende signalisatievergunning volledig digitaal worden afgehandeld worden.

Vraag tot grondwerken via GIPOD 

 Voor nutsbedrijven is het registreren van grondwerken op het openbaar domein vaak een complex proces, omdat de werkzaamheden vaak over verschillende steden en gemeenten zijn verspreid. Dit is ook meteen de reden waarom zij deze aanvragen rechtstreeks bij GIPOD indienen. Dankzij een add-on op Notula, worden de aanvragen voor grondwerken die in GIPOD zijn ingevoerd, ter goedkeuring geagendeerd in Notula. De genomen beslissing wordt automatisch teruggekoppeld naar GIPOD. 

Signalisatievergunning voor grondwerken digitaal aanvragen 

In de volgende fase, wanneer de werken daadwerkelijk moeten worden uitgevoerd, kan de aannemer, dankzij de gebouwde add-on, bovendien zijn signalisatievergunning digitaal aanvragen. Deze komt in dezelfde workflow terecht: de aanvragen kunnen eenvoudig geagendeerd worden in Notula en ook hier wordt de beslissing automatisch teruggekoppeld naar GIPOD. 

Dankzij deze nieuwe koppeling wordt het volledige besluitvormingsproces geautomatiseerd en verloopt het hele proces van vraag tot grondwerken én de aanvraag van de signalisatievergunning veel efficiënter. 

Wat met andere innames van het openbaar domein? 

Ook andere innames van het openbaar domein moeten geregistreerd worden in GIPOD. Daarom ontwikkelde Green Valley Belgium de module SmartLoket – Inname openbaar domein. SmartLoket is hét digitale loket waarin alle aanvragen en meldingen van burgers ondernemers en verenigingen gebundeld worden. De module Inname openbaar domein maakt het mogelijk om zoals kort innames voor verhuis, levering, werfzone, bouwkranen, … als lange innames voor terrassen, uitstallingen, publiciteitsborders, … te registreren en te behandelen.   

Dankzij deze module en de add-on op Notula maakt u uw digitale dienstverlening nog efficiënter en krachtiger. 

De add-on op Notula voor het behandelen van vragen tot grondwerk en signalisatievergunningen voor grondwerken is inbegrepen in de module SmartLoket – Inname openbaar domein, maar kan ook als stand-alone uitbreiding op Notula ingezet worden. U moet dus niet per se gebruik maken van de module SmartLoket – Inname Openbaar Domein om met deze koppeling tussen GIPOD en Notula aan de slag te gaan.   

Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.   

Nieuwe telefoonnummers

Nieuwe telefoonnummers

Belangrijke update: Green Valley Belgium heeft nieuwe telefoonnummers! Vanaf nu kunt u ons bereiken op:  +32 11 30 01 60 (algemeen nummer)  en +32 11 30 01 61 (Servicedesk)

We raden u aan om deze nieuwe nummers meteen te gebruiken, aangezien de oude nummers slechts tijdelijk, tot eind juni, doorgeschakeld worden.

Belangrijke mijlpaal: 10 jaar Notula in Kortrijk

Belangrijke mijlpaal: 10 jaar Notula in Kortrijk

Belangrijke mijlpaal voor Kortrijk: al 10 jaar lang vertrouwt de stad op Notula voor hun besluitvormingsproces! Daar hoort wat lekkers bij, vonden we bij Green Valley Belgium. 10 jaar Notula in Kortrijk? Dat betekent meer dan 48500 agendapunten verspreid over 2200 vergaderingen. Dat zijn 90.000 publicaties, 1343 opgeslagen notulen en 38578 genomen besluiten.

Notula Integreert naadloos met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV)

Notula Integreert naadloos met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV)

In deze video van Het Facilitair Bedrijf geeft Sander Vliegen inzicht in de integratie van Notula met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV). Deze integratie, gerealiseerd in 2023 door Green Valley Belgium, biedt een oplossing voor de digitale archiveringsbehoeften van lokale overheden. 

Visma Roxit draagt klanten besluitvorming over aan Green Valley Belgium

Visma Roxit draagt klanten besluitvorming over aan Green Valley Belgium

Green Valley Belgium levert nu al software voor vergaderbeheer aan vele Vlaamse steden en gemeenten. Twaalf van de dertien Vlaamse centrumsteden – zo ook Antwerpen en Gent – gebruiken het product Notula om efficiënt te vergaderen. Met deze overname zal Green Valley Belgium nu ook Nederlandse lokale besturen bedienen.

Webinar: Notula & Digitaal Archief Vlaanderen

Webinar: Notula & Digitaal Archief Vlaanderen

De digitalisering van de overheid zorgt voor nieuwe uitdagingen met betrekking tot het beheer, de (lange termijn) bewaring en de ontsluiting van de digitaal gecreëerde of ontvangen informatie. Om deze uitdagingen aan te pakken werd het Digitaal Archief Vlaanderen opgestart. Tijdens dit webinar zoomen we in op de koppeling tussen Notula en het DAV.

Ook interesse in Notula?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo.