Nieuws

Amber Fabré

Meet the team: Amber

In deze meet the team blog-reeks stellen we trots ons team aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Amber, vrij recent gestart – in februari 2024 om precies te zijn – bij Green Valley Belgium. Als Junior Business Development Manager combineert Amber haar passie, empathie en ervaring met openbare besturen om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. 

Lees verder om te ontdekken waarom wij Amber de perfecte aanvulling vinden op ons team! 

Meet the team

Amber is een gedreven teamspeler met een scherp oog voor menselijke connecties. Haar benadering is niet alleen recht-door-zee, maar ook doordrenkt van empathie. Ze heeft een uitstekend probleemoplossend vermogen en gelooft sterk in het bouwen van duurzame relaties, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Amber studeerde Rechten – Bestuurskunde en vindt de link met openbare besturen heel belangrijk in haar job! 

Als Business Development Manager vindt Amber het belangrijk om de wereld van de klant goed te begrijpen. Dat kan alleen door echt te luisteren naar de klant en de juiste vragen te stellen. Ze blinkt uit in haar nauwgezette opvolging, het leggen van contacten en doet dat allemaal op haar eigen authentieke manier. Ze zet zich in om haar producten of oplossingen volledig te omarmen en staat altijd klaar om haar klanten te ondersteunen. 

In haar vrije tijd houdt Amber van kleur in haar leven. Een zwarte outfit zal je in haar garderobe niet vinden! Ze houdt van sportieve uitdagingen zoals wielrennen en snelschaatsen of om de wereld te verkennen. Reizen doet ze bij voorkeur op een ecologisch verantwoorde manier, liefst met de trein. Ze zet zich ook in voor burgerparticipatie, waarbij ze haar stem laat horen voor een betere gemeenschap. 

Waarom het gras bij Green Valley groener is? “Toffe collega’s, het werk is super interessant en ik ben onder de indruk van de software. Het team doet heel hard hun best om goede producten af te leveren. Wie wil nu niet meewerken aan software voor de digitalisering van de overheden van de toekomst?” 

Amber gelooft sterk in de kracht van samenwerking en communicatie. Samen met de collega’s werkt ze mee aan het bouwen van sterke relaties met onze klanten. Wij zijn blij met de kleurrijke Amber in ons team. Met haar passie, toewijding en expertise is ze een waardevolle aanwinst voor onze klanten. 

  

5 Snelle vragen

Aan iedereen van het team stellen we dezelfde ‘snelle vragen’. Gewoon actie-reactie, zonder veel nadenken. Perfect om het team écht te leren kennen! 

Wat zou je doen als er 25u in een dag waren? 

Ik zou hier iets productiefs moeten zeggen, zoals een skill leren of een extra hobby opnemen, maar eerlijk? Ik zou gewoon een uurtje extra slapen! 😉 Of een lekkere maaltijd koken! 

Levensmotto samengevat in een quote   

“If opportunity doesn’t knock, build a door.” 

Hoe of waar kan je rust vinden? 

Met mijn neus in een receptenboek: om zo’n recept tot leven te brengen en te zien (en proeven!) hoe smaken zich met elkaar mengen. Ik word daar heel rustig van. 

Meest gebruikte buzzwoord of stopwoordje? 

“Weet je?” Ik ben een heel grote fan van weetjes (en die dan natuurlijk ook delen). 

Wat is uw favoriete “Green Valley”? 

Lofoten, Noorwegen 

Nieuwe besturen live met SmartLoket – Meldingen

Nieuwe besturen live met SmartLoket – Meldingen

De voorbije maanden zijn de stad Vilvoorde en de gemeenten Beveren, Hechtel-Eksel, Kortenaken en Nijlen live gegaan met SmartLoket – Meldingen. Met SmartLoket – Meldingen kunnen burgers, bedrijven en verenigingen eenvoudig meldingen doen via een meldingskaart. Deze meldingen worden centraal verzameld en direct naar de juiste dienst gestuurd.

Nieuwe telefoonnummers

Nieuwe telefoonnummers

Belangrijke update: Green Valley Belgium heeft nieuwe telefoonnummers! Vanaf nu kunt u ons bereiken op:  +32 11 30 01 60 (algemeen nummer)  en +32 11 30 01 61 (Servicedesk)

We raden u aan om deze nieuwe nummers meteen te gebruiken, aangezien de oude nummers slechts tijdelijk, tot eind juni, doorgeschakeld worden.

Beheer je contracten efficiënt en geautomatiseerd met ConfiDesk – Contractbeheer 

Beheer je contracten efficiënt en geautomatiseerd met ConfiDesk – Contractbeheer 

We zijn trots om aan te kondigen dat we een nieuwe module beschikbaar hebben: ConfiDesk – Contractbeheer.  CConfiDesk – Contractbeheer helpt je om contractmanagement binnen jouw organisatie efficiënt te implementeren. Hiermee registreer je waardevolle informatie uit contracten om deze te beheren en de opvolging ervan te automatiseren.

Antwerpen live met SmartLoket – Adreswijziging

Antwerpen live met SmartLoket – Adreswijziging

Ontdek de nieuwste stap in digitalisering voor een betere dienstverlening aan de burger in Antwerpen! De stad werkt sinds kort met SmartLoket – Adreswijziging, waarmee burgers nu eenvoudig online hun verhuizing kunnen melden. Geen ingewikkelde procedures meer, maar een snelle en efficiënte manier om adreswijzigingen door te geven.

Belangrijke mijlpaal: 10 jaar Notula in Kortrijk

Belangrijke mijlpaal: 10 jaar Notula in Kortrijk

Belangrijke mijlpaal voor Kortrijk: al 10 jaar lang vertrouwt de stad op Notula voor hun besluitvormingsproces! Daar hoort wat lekkers bij, vonden we bij Green Valley Belgium. 10 jaar Notula in Kortrijk? Dat betekent meer dan 48500 agendapunten verspreid over 2200 vergaderingen. Dat zijn 90.000 publicaties, 1343 opgeslagen notulen en 38578 genomen besluiten.