Zelf modelleren

SmartLoket is een bouwdoos, gevuld met bouwstenen, waarmee u zelf aan de slag kan.

Door gebruik te maken van de verschillende bouwstenen kan u aanvragen digitaliseren in een zaak. Uw medewerkers behandelen deze aanvragen via vooraf gedefinieerde processtappen. Hierdoor wordt alle informatie verzameld in één digitaal dossier. U kan de voortgang van de aanvragen registreren en bewaken. Bovendien kan u de aanvrager eenvoudig informeren over de status van de behandeling.

Ga zelf aan de slag met SmartLoket

!

Stap 1 - Aanvragen

Aanvraagformulieren samenstellen in de formulierengenerator

Formulierengenerator

U maakt zelf aanvraagformulieren met een WYSIWYG-formulierengenerator. Informatie wordt verzameld via tekstvelden, keuzelijsten, datumprikkers, … Ook geografische informatie verzamelen op een kaart en bestanden opladen is mogelijk. De beheerder bepaalt zelf of de aanvrager aangemeld moet zijn (met Itsme, eID, …) of niet om een aanvraag te doen.

Workflowgenerator

U kan zelf het proces van start tot einde samenstellen door gebruik te maken van de beschikbare activiteiten. Deze activiteiten omvatten onder meer de mogelijkheid om een statusupdate te zetten, een taak uit te voeren, een e-mail te versturen, een document te genereren, een webservice aan te spreken of een subworklfow te starten.

Door gebruik te maken van de beschikbaree subprocesseen in de procesbibliootheek zorgt u voor uniformiteit en bespaart u heel wat tijd tijdens het modelleren van de processen. Bovendien kan u eigen bouwstenen creëren, al dan niet op basis van de bestaande bouwstenen.

!

Stap 2 - Behandelen

Processen modelleren in de workflowgenerator

Stap 3 - Afleveren

Documenten genereren met de documentgenerator

Documentgenerator

Elk document dat afgeleverd wordt via SmartLoket kan u zelf samenstellen in een de documentgenerator. Ook de inhoud van e-mails en notificaties kan u volledig zelf beheren.

Alle opmaakmogelijkheden die standaard beschikbaar zijn in MS Word zijn ook beschikbaar in de documentgenerator, waardoor templates eenvoudig aangepast kunnen worden aan uw eigen huisstijl.

Ook interesse in SmartLoket?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo.