Nieuws

Meet the team: Daniele

In deze blog-reeks stellen we trots ons team aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Daniele Allegrezza. Intussen al vier jaar Consultant – Project Manager bij Green Valley Belgium. Daniele is enthousiast, gestructureerd en hij houdt ervan om te luisteren naar de klant om zo de software beter te maken. 

In deze blog vertelt Daniele waarom hij – als echte Genkie – graag ‘shtijl maakt’ hier bij Green Valley Belgium. 

Meet the team

Dit is Daniele. Familie komt bij hem op de eerste plaats. Samen met vrienden en familie genieten van de kleine dingen van het leven, daar houdt hij van. Als echte Genkie, kijkt hij graag voetbal. KRC Genk, uiteraard! Humor is alles voor hem. Mensen nemen zichzelf soms zo serieus. Met humor kan je daar een kwinkslag aan geven en alles verlichten.  

Als pas afgestudeerde TEW-er is hij vier jaar geleden gestart bij Green Valley Belgium. Daniele heeft bewust gekozen voor een kleinere omgeving omdat hij hier meer groeikansen en mogelijkheden om bij te leren zag.  Hij houdt ervan om met mensen te werken, in contact te staan met klanten. Hij vindt het fijn om zijn kennis te delen, om een systeem uit te leggen aan de klant of een werkwijze stap voor stap toe te lichten. 

Daniele voelt zich één met het bedrijf. De platte structuur en open communicatie zijn belangrijke factoren hierbij. En de hechte band met de collega’s ook natuurlijk. Je kan altijd bij iemand terecht, als je ergens mee zit. Hij wil graag groeien binnen Green Valley Belgium en krijgt die kansen ook. En dat is fijn. 

Als we aan Daniele vragen wat de belangrijkste eigenschappen van een goede consultant zijn, dan vertelt hij glimlachend. “Vooral luisteren naar de klant enerzijds, de product owner anderzijds en daar de juiste balans tussen vinden. Duidelijk communiceren, dat is belangrijk voor de klant. Vertel wat wel kan en wat niet. En leg ook uit waarom het niet kan. Administratief sterk en goed georganiseerd zijn. Zowel voor de praktische aanpak bij de implementatie van een project, maar ook voor bijvoorbeeld een training of gebruikersdag te organiseren. En je technische kennis opbouwen, ook niet te verwaarlozen.”

Waarom het gras bij Green Valley groener is?  Daniele voelt zich goed hier bij Green Valley Belgium. Hij wordt gewaardeerd door het bedrijf en door de klanten. Het is een hecht team en je kan op iedereen rekenen. Er zijn voldoende groeikansen en je wordt ook echt betrokken. En die platte structuur maakt het zoveel fijner om te werken. 

5 snelle vragen

Aan iedereen van het team stellen we dezelfde ‘snelle vragen’. Gewoon actie-reactie, zonder té veel nadenken. Perfect om iedereen écht te leren kennen! 

Wat als er 25u in een dag waren? 

“Slapen! Nee, grapje! Dat extra uurtje zou ik gebruiken voor quality-time met familie en vrienden.”

Levensmotto samengevat in een quote

“Alleen de kalmte kan u redden.”

Hoe of waar kan Daniele rust vinden? 

“Op de voetbal. Maar da’s niet altijd waar, omdat ik me daar heel fel opjaag.”

Meest gebruikte buzzwoord?

“Bij klanten gebruik ik heel vaak het woord ‘eventueel’. In het dagelijks leven, het Genkse meh.”

Wat is jouw favoriete “Green Valley”? 

“Wandelen en picknicken, hier op de terril. Daar kom ik vaak. ”

Meet the team: Jeroen

Meet the team: Jeroen

In deze blog-reeks stellen we graag ons team voor. Maak kennis met Jeroen Paesen, een bruisende kracht binnen Green Valley Belgium. Jeroen is een échte Limburger, die niet alleen zijn passie voor informatica, maar ook zijn sociale karakter en positieve instelling meebrengt. Met een stevige portie sportiviteit past Jeroen perfect binnen ons energieke team. 

Het nieuwe Verenigingsloket, krachtig verbonden met SmartLoket en CSderden

Het nieuwe Verenigingsloket, krachtig verbonden met SmartLoket en CSderden

Op 30 januari werd een eerste versie van het Verenigingsloket officieel gelanceerd. Green Valley Belgium is er trots op om deel uit te maken van dit nieuwe initiatief van de Vlaamse overheid. De gemeente Beveren is, met SmartLoket als pilootproject, één van de eerste steden en gemeenten in Vlaanderen die live is gegaan op dit platform. 

Stad Gent is live met Confidesk – Contactmomentenbeheer

Stad Gent is live met Confidesk – Contactmomentenbeheer

Met ConfiDesk – Contactmomentenbeheer centraliseer je alle inkomende contactmomenten op één plaats, je volgt ze digitaal op en verdeelt ze moeiteloos naar de juiste dienst of persoon. 

In Gent wordt de inkomende post nu eenvoudig geregistreerd en verdeeld, wat zorgt voor een soepelere verwerking. 

Welkom aan boord Gijs

Welkom aan boord Gijs

Maak kennis met Gijs, onze nieuwe collega bij Green Valley Belgium! 

Wat hij hier doet? Als softwareontwikkelaar in ons core development team is Gijs mee verantwoordelijk voor het uitrollen van updates en het verbeteren van onze producten Notula, SmartLoket en ConfiDesk. Als je Gijs niet in de digitale wereld van ‘coding’ vindt, dan kan je hem waarschijnlijk in de buitenlucht vinden.

Aanvragen voor grondwerken en signalisatievergunningen goedkeuren via Notula

Aanvragen voor grondwerken en signalisatievergunningen goedkeuren via Notula

Speciaal voor de behandeling van aanvragen voor de inname van openbaar domein voor grondwerken ontwikkelde Green Valley Belgium een koppeling tussen Notula en GIPOD. Hierdoor kan u nu zowel de vraag tot grondwerken als de bijhorende signalisatievergunning kunnen nu volledig digitaal worden afgehandeld.