Nieuws

Meet the team: Daniele

In deze blog-reeks stellen we trots ons team aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Daniele Allegrezza. Intussen al vier jaar Consultant – Project Manager bij Green Valley Belgium. Daniele is enthousiast, gestructureerd en hij houdt ervan om te luisteren naar de klant om zo de software beter te maken. 

In deze blog vertelt Daniele waarom hij – als echte Genkie – graag ‘shtijl maakt’ hier bij Green Valley Belgium. 

Meet the team

Dit is Daniele. Familie komt bij hem op de eerste plaats. Samen met vrienden en familie genieten van de kleine dingen van het leven, daar houdt hij van. Als echte Genkie, kijkt hij graag voetbal. KRC Genk, uiteraard! Humor is alles voor hem. Mensen nemen zichzelf soms zo serieus. Met humor kan je daar een kwinkslag aan geven en alles verlichten.  

Als pas afgestudeerde TEW-er is hij vier jaar geleden gestart bij Green Valley Belgium. Daniele heeft bewust gekozen voor een kleinere omgeving omdat hij hier meer groeikansen en mogelijkheden om bij te leren zag.  Hij houdt ervan om met mensen te werken, in contact te staan met klanten. Hij vindt het fijn om zijn kennis te delen, om een systeem uit te leggen aan de klant of een werkwijze stap voor stap toe te lichten. 

Daniele voelt zich één met het bedrijf. De platte structuur en open communicatie zijn belangrijke factoren hierbij. En de hechte band met de collega’s ook natuurlijk. Je kan altijd bij iemand terecht, als je ergens mee zit. Hij wil graag groeien binnen Green Valley Belgium en krijgt die kansen ook. En dat is fijn. 

Als we aan Daniele vragen wat de belangrijkste eigenschappen van een goede consultant zijn, dan vertelt hij glimlachend. “Vooral luisteren naar de klant enerzijds, de product owner anderzijds en daar de juiste balans tussen vinden. Duidelijk communiceren, dat is belangrijk voor de klant. Vertel wat wel kan en wat niet. En leg ook uit waarom het niet kan. Administratief sterk en goed georganiseerd zijn. Zowel voor de praktische aanpak bij de implementatie van een project, maar ook voor bijvoorbeeld een training of gebruikersdag te organiseren. En je technische kennis opbouwen, ook niet te verwaarlozen.”

Waarom het gras bij Green Valley groener is?  Daniele voelt zich goed hier bij Green Valley Belgium. Hij wordt gewaardeerd door het bedrijf en door de klanten. Het is een hecht team en je kan op iedereen rekenen. Er zijn voldoende groeikansen en je wordt ook echt betrokken. En die platte structuur maakt het zoveel fijner om te werken. 

5 snelle vragen

Aan iedereen van het team stellen we dezelfde ‘snelle vragen’. Gewoon actie-reactie, zonder té veel nadenken. Perfect om iedereen écht te leren kennen! 

Wat als er 25u in een dag waren? 

“Slapen! Nee, grapje! Dat extra uurtje zou ik gebruiken voor quality-time met familie en vrienden.”

Levensmotto samengevat in een quote

“Alleen de kalmte kan u redden.”

Hoe of waar kan Daniele rust vinden? 

“Op de voetbal. Maar da’s niet altijd waar, omdat ik me daar heel fel opjaag.”

Meest gebruikte buzzwoord?

“Bij klanten gebruik ik heel vaak het woord ‘eventueel’. In het dagelijks leven, het Genkse meh.”

Wat is jouw favoriete “Green Valley”? 

“Wandelen en picknicken, hier op de terril. Daar kom ik vaak. ”

Green Valley Belgium lanceert digitaal ondernemersloket

Green Valley Belgium lanceert digitaal ondernemersloket

Een ondernemer heeft heel wat administratieve formaliteiten waaraan voldaan moet worden. Met SmartLoket – Ondernemen verloopt dit voortaan volledig digitaal.  Zowel start-ups als gevestigde ondernemers kunnen hier vergunningen, machtigingen, toelatingen e.d. digitaal aanvragen.

Week van de webinar – van 24 april tot en met 27 April

Week van de webinar – van 24 april tot en met 27 April

Green Valley Belgium organiseert een week gevuld met interessante webinars en jij kan er bij zijn! Van maandag 24 april tot en met donderdag 27 april zoomen we in op verschillende onderwerpen rond SmartLoket. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een bepaalde module? We hebben maar liefst 7 onderwerpen en 17 sessies ingepland voor jou tijdens onze week van de webinar. 

Webinar SmartLoket – Ondernemen

Webinar SmartLoket – Ondernemen

Op donderdag 27/04/2023 organiseert Green Valley Belgium een webinar over SmartLoket – Ondernemen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit digitale loket voor ondernemers? Schrijf je meteen in voor dit webinar!

Meet the team: Geoffrey

Meet the team: Geoffrey

In deze blog-reeks stellen we ons team aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Geoffrey Rooymans, die zich sinds oktober 2010 een Green Valley’er mag noemen. Gestart als Developer en doorgegroeid naar Operations Manager – Team Lead Development. Verantwoordelijk voor alles wat technisch is? Niet echt, daarvoor heeft Green Valley Belgium een Technical Lead. Als Operations Manager is Geoffrey een echte ‘People Manager’. Als scrum master bewaakt hij de dagdagelijkse planning.