Nieuws

Meet the team: Geoffrey

In deze blog-reeks stellen we ons team aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Geoffrey Rooymans, die zich sinds oktober 2010 een Green Valley’er mag noemen. Gestart als Developer en doorgegroeid naar Operations Manager – Team Lead Development. Verantwoordelijk voor alles wat technisch is? Niet echt, daarvoor heeft Green Valley Belgium een Technical Lead. Als Operations Manager is Geoffrey een echte ‘People Manager’. Bovendien bewaakt hij als scrum master ook de dagdagelijkse planning.  

In deze blog vertelt Geoffrey waarom hij het hier bij Green Valley Belgium zo tof vindt. 

Meet the team

Dit is Geoffrey. Fiere papa van twee kinderen: Lars en Eline. Zijn gezin is de rode draad in zijn leven. Al is de balans tussen werk en privé af en toe een evenwichtsoefening, volgens zijn echtgenote. 😉 

Geoffrey is één van de anciens, dat wil ook zeggen dat hij de hele historiek van Green Valley Belgium heeft meegemaakt. Toen hij in 2010 startte als Developer, telde de organisatie een paar collega’s en twee klanten. Dat waren trouwens Gent en Antwerpen. Intussen werken 140 organisaties dagelijks met de software van Green Valley Belgium. 

Wat zo’n Operations Manager – Team Lead Development zoal doet bij Green Vallen Belgium? “Vaak ben ik een beetje een manusje van alles”, vat Geoffrey het lachend samen. “Wat ik zo tof vind aan deze job is de diversiteit aan taken die ik kan en mag doen. Als first-line contactpersoon probeer ik het team van Developers wat uit de wind te zetten. Maar ik ben ook degene die ervoor zorgt dat de pc’s en toegangen voor het team in orde zijn. Ik hou er gewoon van om heel betrokken te zijn bij de organisatie”, vertelt Geoffrey enthousiast! 

Wij zouden hem eerder een ‘problem solver’ noemen. Iets wat moeilijk opgelost raakt? Geoffrey is your man!  Samen met het team gaat hij er achteraan. Hij is het aanspreekpunt, zowel intern tussen de verschillende teams onderling maar ook extern. 

De belangrijkste eigenschappen die je moet hebben in deze functie? Communicatief sterk zijn, goed overweg kunnen met iedereen en aanvoelen wat er leeft in het team. Voor Geoffrey heeft de persoon altijd de bovenhand. Als Operations Manager is hij streng maar rechtvaardig. En ja, dat is hoe Geoffrey zichzelf omschrijft. Als hij beslissingen moet nemen, probeert hij iedereen daarin te kennen. Er is altijd overleg met het team in het beslissingsproces en externe communicatie wordt ook altijd intern afgetoetst. Hij probeert altijd goed te doen voor iedereen. Dat is natuurlijk een utopie, want dat kan jammer genoeg niet altijd. Maar ook als dat niet kan, blijft het essentieel om de reden achter een bepaalde beslissing te duiden. 

Waarom het gras bij Green Valley altijd groener is? “Ge zijt hier gene nummer! En ja, dat klinkt misschien een beetje cliché, maar dat is echt zo. Er is een toffe sfeer onder alle collega’s, met de Developers, Consultants, … We zijn familiaal maar toch ook professioneel. Iedereen is gelijk en mag input geven. Ook de klanten waar we voor mogen werken. Ons team ondersteunt inmiddels 140 steden, gemeenten en andere organisaties. Natuurlijk zijn we intern ook gegroeid en de producten zijn uitgebreid. Daar ben ik trots op!” concludeert Geoffrey.

5 snelle vragen

Aan iedereen van het team stellen we dezelfde ‘snelle vragen’. Gewoon actie-reactie, zonder veel nadenken. Perfect om het team écht te leren kennen! 

Wat als er 25u in een dag waren? 

“Mijn gezin zou zeggen: nog meer voor Green Valley Belgium werken! Maar ik zou meer tijd maken voor het gezin. Samen genieten van de kleine dingen in het leven.”

Levensmotto samengevat in een quote

“Rustig blijven. We zien wel.”

Hoe of waar kan Geoffrey rust vinden? 

“Gezellig met het gezin naar de cinema, of thuis een serie bingewatchen.”

Meest gebruikte buzzwoord?

“Het is wat het is.”

Wat is uw favoriete “Green Valley”? 

“De Belgische kust. Niet groen misschien, maar het is gewoon fijn om op den dijk te lopen. Lekker uitwaaien!”

Meet the team: Philippe

Meet the team: Philippe

In deze blog-reeks stellen we graag ons team voor. Vandaag introduceren we Philippe Belet, onze Business Development Manager. Philippe startte zijn professionele carrière – intussen toch al wel enkele jaartjes geleden – als developer. Nadien is hij als projectmanager, coördinator en als sales manager aan de slag geweest om begin dit jaar zijn weg te vinden naar het team van Green Valley Belgium.

Meet the team: Sander

Meet the team: Sander

In deze blog-reeks stellen we trots ons team aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Sander Vliegen, intussen al meer dan acht jaar één van onze dappere Green Valley’ers. Sander is gestart als consultant – projectmanager en intussen doorgegroeid naar product owner. In deze blog vertelt Sander over zichtzelf en het traject dat hij – tot op heden – heeft afgelegd bij Green Valley Belgium. 

Visma Roxit draagt klanten besluitvorming over aan Green Valley Belgium

Visma Roxit draagt klanten besluitvorming over aan Green Valley Belgium

Green Valley Belgium levert nu al software voor vergaderbeheer aan vele Vlaamse steden en gemeenten. Twaalf van de dertien Vlaamse centrumsteden – zo ook Antwerpen en Gent – gebruiken het product Notula om efficiënt te vergaderen. Met deze overname zal Green Valley Belgium nu ook Nederlandse lokale besturen bedienen.

Green Valley Belgium lanceert digitaal ondernemersloket

Green Valley Belgium lanceert digitaal ondernemersloket

Een ondernemer heeft heel wat administratieve formaliteiten waaraan voldaan moet worden. Met SmartLoket – Ondernemen verloopt dit voortaan volledig digitaal.  Zowel start-ups als gevestigde ondernemers kunnen hier vergunningen, machtigingen, toelatingen e.d. digitaal aanvragen.