Nieuws

Webinar: Notula & Digitaal Archief Vlaanderen

Dinsdag 28/3 van 9u30 tot 10u30

Dat de overheid steeds verder gedigitaliseerd wordt, is je niet onbekend. Dat dit zorgt voor nieuwe uitdagingen met betrekking tot het beheer, de (lange termijn) bewaring en de ontsluiting van de digitaal gecreëerde of ontvangen informatie, dat heb je ongetwijfeld ook al gemerkt. 

Om deze uitdagingen aan te pakken heeft de Vlaamse Regering in samenwerking met Het Facilitair Bedrijf een gemeenschappelijke dienstverlening opgestart, namelijk het Digitaal Archief Vlaanderen (DAV). Een koppeling met Notula zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig zittingen, besluiten, enzovoorts kan archiveren. 

Uitnodiging

Graag nodigen we je uit op dit webinar op 28/3 van 9u30 – 10u30 over het Digitaal Archief Vlaanderen en de koppeling met Notula. Stijn Bovy, expert informatiebeheer bij Digitaal Archief Vlaanderen, geeft een woordje uitleg over wat dit Digitaal Archief Vlaanderen is en Sander Vliegen van Green Valley Belgium zoomt in op de koppeling met Notula.

Wat mag je tijdens dit webinar verwachten?  

  • Een woordje uitleg over het Digitaal Archief Vlaanderen, de voordelen en mogelijkheden. Stap voor stap
  • Op welke manier is dit gekoppeld aan Notula
  • Hoe worden genomen beslissingen digitaal geregistreerd, dankzij deze koppeling? 

Inschrijven

Het webinar is intussen reeds gepasseerd. Heb je dit webinar gemist en ben je toch nog benieuwd naar de mogelijkheden van deze koppeling van Notula aan het Digitaal Archief Vlaanderen? Neem dan contact op via dit contactformulier, met de vermelding koppeling Digitaal Archief Vlaanderen.

Aanvragen voor grondwerken en signalisatievergunningen goedkeuren via Notula

Aanvragen voor grondwerken en signalisatievergunningen goedkeuren via Notula

Speciaal voor de behandeling van aanvragen voor de inname van openbaar domein voor grondwerken ontwikkelde Green Valley Belgium een koppeling tussen Notula en GIPOD. Hierdoor kan u nu zowel de vraag tot grondwerken als de bijhorende signalisatievergunning kunnen nu volledig digitaal worden afgehandeld. 

Notula Integreert naadloos met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV)

Notula Integreert naadloos met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV)

In deze video van Het Facilitair Bedrijf geeft Sander Vliegen inzicht in de integratie van Notula met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV). Deze integratie, gerealiseerd in 2023 door Green Valley Belgium, biedt een oplossing voor de digitale archiveringsbehoeften van lokale overheden. 

Visma Roxit draagt klanten besluitvorming over aan Green Valley Belgium

Visma Roxit draagt klanten besluitvorming over aan Green Valley Belgium

Green Valley Belgium levert nu al software voor vergaderbeheer aan vele Vlaamse steden en gemeenten. Twaalf van de dertien Vlaamse centrumsteden – zo ook Antwerpen en Gent – gebruiken het product Notula om efficiënt te vergaderen. Met deze overname zal Green Valley Belgium nu ook Nederlandse lokale besturen bedienen.

Gebruikersdag Notula

Gebruikersdag Notula

50 key-users werkten we aan de roadmap van Notula. Na een korte introductie over de werking van deze gebruikersgroep zoomden we in op een aantal geplande verbeteringen en voorstellen. Een conceptuele lange termijn visie mocht vandaag ook niet ontbreken.  Nieuwe koppelingen, zoals het Digitaal Archief Vlaanderen stonden op de agenda.

Ook interesse in Notula?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo.