Nieuws

Webinar: Notula & Digitaal Archief Vlaanderen

Dinsdag 28/3 van 9u30 tot 10u30

Dat de overheid steeds verder gedigitaliseerd wordt, is je niet onbekend. Dat dit zorgt voor nieuwe uitdagingen met betrekking tot het beheer, de (lange termijn) bewaring en de ontsluiting van de digitaal gecreëerde of ontvangen informatie, dat heb je ongetwijfeld ook al gemerkt. 

Om deze uitdagingen aan te pakken heeft de Vlaamse Regering in samenwerking met Het Facilitair Bedrijf een gemeenschappelijke dienstverlening opgestart, namelijk het Digitaal Archief Vlaanderen (DAV). Een koppeling met Notula zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig zittingen, besluiten, enzovoorts kan archiveren. 

Uitnodiging

Graag nodigen we je uit op dit webinar op 28/3 van 9u30 – 10u30 over het Digitaal Archief Vlaanderen en de koppeling met Notula. Stijn Bovy, expert informatiebeheer bij Digitaal Archief Vlaanderen, geeft een woordje uitleg over wat dit Digitaal Archief Vlaanderen is en Sander Vliegen van Green Valley Belgium zoomt in op de koppeling met Notula.

Wat mag je tijdens dit webinar verwachten?  

  • Een woordje uitleg over het Digitaal Archief Vlaanderen, de voordelen en mogelijkheden. Stap voor stap
  • Op welke manier is dit gekoppeld aan Notula
  • Hoe worden genomen beslissingen digitaal geregistreerd, dankzij deze koppeling? 

Inschrijven

Het webinar is intussen reeds gepasseerd. Heb je dit webinar gemist en ben je toch nog benieuwd naar de mogelijkheden van deze koppeling van Notula aan het Digitaal Archief Vlaanderen? Neem dan contact op via dit contactformulier, met de vermelding koppeling Digitaal Archief Vlaanderen.

Gebruikersdag Notula

Gebruikersdag Notula

50 key-users werkten we aan de roadmap van Notula. Na een korte introductie over de werking van deze gebruikersgroep zoomden we in op een aantal geplande verbeteringen en voorstellen. Een conceptuele lange termijn visie mocht vandaag ook niet ontbreken.  Nieuwe koppelingen, zoals het Digitaal Archief Vlaanderen stonden op de agenda.

UZ Leuven vereenvoudigt opzoekwerk dankzij digitaal archief in Notula

UZ Leuven vereenvoudigt opzoekwerk dankzij digitaal archief in Notula

Sinds december 2021 werkt het directiecomité van UZ Leuven met Notula. Op het eerste zicht geen voor de hand liggende keuze. “Het digitaal archief wordt stilaan opgevuld en het opzoekwerk loopt al veel eenvoudiger. Dat was ook het grootste pijnpunt van onze oude werkwijze.”

Hoe gaat het intussen met onze Digitale Roadmap?

Hoe gaat het intussen met onze Digitale Roadmap?

Vorig jaar lanceerden we trots onze digitale roadmap. Hierdoor krijgen klanten niet alleen inzicht in de roadmap van onze verschillende producten, maar ze kunnen deze ook mee bepalen door zelf suggesties te doen en op verbetervoorstellen te stemmen. Veel gebruikers hebben hun weg naar onze nieuwe digitale roadmap gevonden.

Opleidingen Notula

Opleidingen Notula

Ben jij een key-user binnen je bestuur voor Notula en heb je nood aan een opfrissingscursus over het gebruik van de toepassing? Dan hebben we goed nieuws, want we hebben nog een aantal opleidingen gepland voor de zomer! Opleiding Secretariaat Ben jij een...

Ook interesse in Notula?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo.