Nieuws

Webinar: Notula & Digitaal Archief Vlaanderen

Dinsdag 28/3 van 9u30 tot 10u30

Dat de overheid steeds verder gedigitaliseerd wordt, is je niet onbekend. Dat dit zorgt voor nieuwe uitdagingen met betrekking tot het beheer, de (lange termijn) bewaring en de ontsluiting van de digitaal gecreëerde of ontvangen informatie, dat heb je ongetwijfeld ook al gemerkt. 

Om deze uitdagingen aan te pakken heeft de Vlaamse Regering in samenwerking met Het Facilitair Bedrijf een gemeenschappelijke dienstverlening opgestart, namelijk het Digitaal Archief Vlaanderen (DAV). Een koppeling met Notula zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig zittingen, besluiten, enzovoorts kan archiveren. 

Uitnodiging

Graag nodigen we je uit op dit webinar op 28/3 van 9u30 – 10u30 over het Digitaal Archief Vlaanderen en de koppeling met Notula. Stijn Bovy, expert informatiebeheer bij Digitaal Archief Vlaanderen, geeft een woordje uitleg over wat dit Digitaal Archief Vlaanderen is en Sander Vliegen van Green Valley Belgium zoomt in op de koppeling met Notula.

Wat mag je tijdens dit webinar verwachten?  

  • Een woordje uitleg over het Digitaal Archief Vlaanderen, de voordelen en mogelijkheden. Stap voor stap
  • Op welke manier is dit gekoppeld aan Notula
  • Hoe worden genomen beslissingen digitaal geregistreerd, dankzij deze koppeling? 

Inschrijven

Het webinar is intussen reeds gepasseerd. Heb je dit webinar gemist en ben je toch nog benieuwd naar de mogelijkheden van deze koppeling van Notula aan het Digitaal Archief Vlaanderen? Neem dan contact op via dit contactformulier, met de vermelding koppeling Digitaal Archief Vlaanderen.

Nieuwe telefoonnummers

Nieuwe telefoonnummers

Belangrijke update: Green Valley Belgium heeft nieuwe telefoonnummers! Vanaf nu kunt u ons bereiken op:  +32 11 30 01 60 (algemeen nummer)  en +32 11 30 01 61 (Servicedesk)

We raden u aan om deze nieuwe nummers meteen te gebruiken, aangezien de oude nummers slechts tijdelijk, tot eind juni, doorgeschakeld worden.

Belangrijke mijlpaal: 10 jaar Notula in Kortrijk

Belangrijke mijlpaal: 10 jaar Notula in Kortrijk

Belangrijke mijlpaal voor Kortrijk: al 10 jaar lang vertrouwt de stad op Notula voor hun besluitvormingsproces! Daar hoort wat lekkers bij, vonden we bij Green Valley Belgium. 10 jaar Notula in Kortrijk? Dat betekent meer dan 48500 agendapunten verspreid over 2200 vergaderingen. Dat zijn 90.000 publicaties, 1343 opgeslagen notulen en 38578 genomen besluiten.

Aanvragen voor grondwerken en signalisatievergunningen goedkeuren via Notula

Aanvragen voor grondwerken en signalisatievergunningen goedkeuren via Notula

Speciaal voor de behandeling van aanvragen voor de inname van openbaar domein voor grondwerken ontwikkelde Green Valley Belgium een koppeling tussen Notula en GIPOD. Hierdoor kan u nu zowel de vraag tot grondwerken als de bijhorende signalisatievergunning kunnen nu volledig digitaal worden afgehandeld. 

Notula Integreert naadloos met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV)

Notula Integreert naadloos met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV)

In deze video van Het Facilitair Bedrijf geeft Sander Vliegen inzicht in de integratie van Notula met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV). Deze integratie, gerealiseerd in 2023 door Green Valley Belgium, biedt een oplossing voor de digitale archiveringsbehoeften van lokale overheden. 

Visma Roxit draagt klanten besluitvorming over aan Green Valley Belgium

Visma Roxit draagt klanten besluitvorming over aan Green Valley Belgium

Green Valley Belgium levert nu al software voor vergaderbeheer aan vele Vlaamse steden en gemeenten. Twaalf van de dertien Vlaamse centrumsteden – zo ook Antwerpen en Gent – gebruiken het product Notula om efficiënt te vergaderen. Met deze overname zal Green Valley Belgium nu ook Nederlandse lokale besturen bedienen.

Ook interesse in Notula?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo.