Nieuws

Meet the team - Jaimie

Meet the team: Jaimie

In deze blog-reeks stellen we trots ons team  aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Jaimie Quagliara, intussen al meer dan tien jaar Java-developer bij Green Valley Belgium. In de code duiken, dat is wat hij met het development team elke dag doet. Iedereen heeft natuurlijk zijn specialisatie. Bij Jaimie zijn dit de verschillende externe ondertekenplatformen. Bovendien zorgt hij er als front-end expert voor dat de lay-out gebruiksvriendelijk en intuïtief is. 

Lees verder om te ontdekken waarom Jaimie vindt dat het gras groener is bij Green Valley Belgium.

Meet the team

Dit is Jaimie. Geen vroege vogel die al om 7u op kantoor is. Al zou daar binnenkort wel verandering in kunnen komen, want hij is net papa geworden. Jaimie is sportief en als vrijwilliger bij de brandweer, houdt hij wel van een uitdaging. 

Als we aan Jaimie vragen wat een developer doet, naast code schrijven, dan is zijn antwoord kort maar krachtig: “Wij zorgen gewoon dat het werkt. Da’s al veel…! ;-)” En hij heeft gelijk! Want het resultaat, dat is state-of-the-art software en gebruiksvriendelijke applicaties die de digitale transformatie van onze steden en gemeenten ondersteunt. En daar zijn we trots op! 

Waarom het gras bij Green Valley altijd groener is?  “We zjjn een klein en hecht team. Iedereen die erbij komt wordt makkelijk geaccepteerd. En het zijn écht allemaal toffe mensen. Zelfs de consultants…,”  vertelt Jaimie lachend. “Vroeger waren we nog een jong team, maar dat begint ook tegen te vallen. Maar dynamisch zijn we nog steeds!” Jaimie heeft het bedrijf zien evolueren van een klein team dat samen 5 klanten ondersteunde tot het bedrijf dat Green Valley Belgium nu is. Intussen zijn er al zo’n 20 Green Valley’ers, die samen voor de ontwikkeling, de implementatie én de ondersteuning van onze software bij meer dan 140 klanten zorgen. 

Wat Jaimie belangrijk vindt? Een fijn kantoor met leuke mensen, dichtbij huis. “Als je een interessante job zoekt in de ICT, dan kan je beter daarvoor kiezen.”  En Jaimie weet waarover hij praat, want hij is de lange autoritten en eindeloze files uit het tijdperk toen hij nog voor een detacheringsbedrijf werkte nog niet vergeten. 

5 snelle vragen aan Jaimie

Aan iedereen van het team stellen we dezelfde ‘snelle vragen’. Gewoon actie-reactie, zonder veel nadenken. Perfect om het team écht te leren kennen! 

Wat als er 25u in een dag waren? 

“Slapen? Nee, dat zou zonde zijn. Een uurtje extra thuis genieten, met vrouw en baby.”

Levensmotto samengevat in een quote

“Maak je eigen geluk”, dat is de quote die in mijn trouwkostuum stond. Je hebt vaak zelf in de hand, of je gelukkig wordt of niet.”

Hoe of waar kan Jaimie rust vinden? 

“In de tuin, of gaan wandelen met de hond in het bos. Genieten van de stilte.”

Meest gebruikte buzzwoord?

“…”

Wat is uw favoriete “Green Valley”? 

“De mooie groene valleien in Oostenrijk. Daar kom ik tot rust.”

Gezocht: Java-developer!

Green Valley Belgium is op zoek naar een Java-developer! Ben je benieuwd of het gras bij ons écht groener is? Ga dan zeker even kijken naar deze vacature!

Wil je deel uit maken van ons team?
Stuur je CV en motivatie naar jobs@greenvalleybelgium.be. Tot snel?!

Gemeente Westerlo digitaliseert communicatie met ConfiDesk

Gemeente Westerlo digitaliseert communicatie met ConfiDesk

Toen Stijn Schoors van de gemeente Westerlo in 2019 startte aan een behoefteanalyse voor de postregistratietoepassing was dat vooral vanuit de noden van de business. Er werd al gewerkt met een eigen ontwikkelde tool, maar deze was qua functionaliteit zeer beperkt en...

Opleidingen Notula

Opleidingen Notula

Ben jij een key-user binnen je bestuur voor Notula en heb je nood aan een opfrissingscursus over het gebruik van de toepassing? Dan hebben we goed nieuws, want we hebben nog een aantal opleidingen gepland voor de zomer! Opleiding Secretariaat Ben jij een...

Stad Antwerpen live met Papieren en attesten

Stad Antwerpen live met Papieren en attesten

Ook in de Stad Antwerpen is het nu mogelijk om attesten digitaal aan te vragen, sinds de go-live van de module Papieren en attesten binnen SmartLoket. Voortaan kunnen akten van de burgerlijke stand en uittreksels uit het strafregister gewoon online aangevraagd worden....