Nieuws

Meet the team - Jaimie

Meet the team: Jaimie

In deze blog-reeks stellen we trots ons team  aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Jaimie Quagliara, intussen al meer dan tien jaar Java-developer bij Green Valley Belgium. In de code duiken, dat is wat hij met het development team elke dag doet. Iedereen heeft natuurlijk zijn specialisatie. Bij Jaimie zijn dit de verschillende externe ondertekenplatformen. Bovendien zorgt hij er als front-end expert voor dat de lay-out gebruiksvriendelijk en intuïtief is. 

Lees verder om te ontdekken waarom Jaimie vindt dat het gras groener is bij Green Valley Belgium.

Meet the team

Dit is Jaimie. Geen vroege vogel die al om 7u op kantoor is. Al zou daar binnenkort wel verandering in kunnen komen, want hij is net papa geworden. Jaimie is sportief en als vrijwilliger bij de brandweer, houdt hij wel van een uitdaging. 

Als we aan Jaimie vragen wat een developer doet, naast code schrijven, dan is zijn antwoord kort maar krachtig: “Wij zorgen gewoon dat het werkt. Da’s al veel…! ;-)” En hij heeft gelijk! Want het resultaat, dat is state-of-the-art software en gebruiksvriendelijke applicaties die de digitale transformatie van onze steden en gemeenten ondersteunt. En daar zijn we trots op! 

Waarom het gras bij Green Valley altijd groener is?  “We zjjn een klein en hecht team. Iedereen die erbij komt wordt makkelijk geaccepteerd. En het zijn écht allemaal toffe mensen. Zelfs de consultants…,”  vertelt Jaimie lachend. “Vroeger waren we nog een jong team, maar dat begint ook tegen te vallen. Maar dynamisch zijn we nog steeds!” Jaimie heeft het bedrijf zien evolueren van een klein team dat samen 5 klanten ondersteunde tot het bedrijf dat Green Valley Belgium nu is. Intussen zijn er al zo’n 20 Green Valley’ers, die samen voor de ontwikkeling, de implementatie én de ondersteuning van onze software bij meer dan 140 klanten zorgen. 

Wat Jaimie belangrijk vindt? Een fijn kantoor met leuke mensen, dichtbij huis. “Als je een interessante job zoekt in de ICT, dan kan je beter daarvoor kiezen.”  En Jaimie weet waarover hij praat, want hij is de lange autoritten en eindeloze files uit het tijdperk toen hij nog voor een detacheringsbedrijf werkte nog niet vergeten. 

5 snelle vragen aan Jaimie

Aan iedereen van het team stellen we dezelfde ‘snelle vragen’. Gewoon actie-reactie, zonder veel nadenken. Perfect om het team écht te leren kennen! 

Wat als er 25u in een dag waren? 

“Slapen? Nee, dat zou zonde zijn. Een uurtje extra thuis genieten, met vrouw en baby.”

Levensmotto samengevat in een quote

“Maak je eigen geluk”, dat is de quote die in mijn trouwkostuum stond. Je hebt vaak zelf in de hand, of je gelukkig wordt of niet.”

Hoe of waar kan Jaimie rust vinden? 

“In de tuin, of gaan wandelen met de hond in het bos. Genieten van de stilte.”

Meest gebruikte buzzwoord?

“…”

Wat is uw favoriete “Green Valley”? 

“De mooie groene valleien in Oostenrijk. Daar kom ik tot rust.”

Gezocht: Java-developer!

Green Valley Belgium is op zoek naar een Java-developer! Ben je benieuwd of het gras bij ons écht groener is? Ga dan zeker even kijken naar deze vacature!

Wil je deel uit maken van ons team?
Stuur je CV en motivatie naar jobs@greenvalleybelgium.be. Tot snel?!

Antwerpen live met SmartLoket – Adreswijziging

Antwerpen live met SmartLoket – Adreswijziging

Ontdek de nieuwste stap in digitalisering voor een betere dienstverlening aan de burger in Antwerpen! De stad werkt sinds kort met SmartLoket – Adreswijziging, waarmee burgers nu eenvoudig online hun verhuizing kunnen melden. Geen ingewikkelde procedures meer, maar een snelle en efficiënte manier om adreswijzigingen door te geven.

Belangrijke mijlpaal: 10 jaar Notula in Kortrijk

Belangrijke mijlpaal: 10 jaar Notula in Kortrijk

Belangrijke mijlpaal voor Kortrijk: al 10 jaar lang vertrouwt de stad op Notula voor hun besluitvormingsproces! Daar hoort wat lekkers bij, vonden we bij Green Valley Belgium. 10 jaar Notula in Kortrijk? Dat betekent meer dan 48500 agendapunten verspreid over 2200 vergaderingen. Dat zijn 90.000 publicaties, 1343 opgeslagen notulen en 38578 genomen besluiten.

Meet the team: Jeroen

Meet the team: Jeroen

In deze blog-reeks stellen we graag ons team voor. Maak kennis met Jeroen Paesen, een bruisende kracht binnen Green Valley Belgium. Jeroen is een échte Limburger, die niet alleen zijn passie voor informatica, maar ook zijn sociale karakter en positieve instelling meebrengt. Met een stevige portie sportiviteit past Jeroen perfect binnen ons energieke team. 

Het nieuwe Verenigingsloket, krachtig verbonden met SmartLoket en CSderden

Het nieuwe Verenigingsloket, krachtig verbonden met SmartLoket en CSderden

Op 30 januari werd een eerste versie van het Verenigingsloket officieel gelanceerd. Green Valley Belgium is er trots op om deel uit te maken van dit nieuwe initiatief van de Vlaamse overheid. De gemeente Beveren is, met SmartLoket als pilootproject, één van de eerste steden en gemeenten in Vlaanderen die live is gegaan op dit platform. 

Stad Gent is live met Confidesk – Contactmomentenbeheer

Stad Gent is live met Confidesk – Contactmomentenbeheer

Met ConfiDesk – Contactmomentenbeheer centraliseer je alle inkomende contactmomenten op één plaats, je volgt ze digitaal op en verdeelt ze moeiteloos naar de juiste dienst of persoon. 

In Gent wordt de inkomende post nu eenvoudig geregistreerd en verdeeld, wat zorgt voor een soepelere verwerking.