Nieuws

Meet the team - Jaimie

Meet the team: Jaimie

In deze blog-reeks stellen we trots ons team  aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Jaimie Quagliara, intussen al meer dan tien jaar Java-developer bij Green Valley Belgium. In de code duiken, dat is wat hij met het development team elke dag doet. Iedereen heeft natuurlijk zijn specialisatie. Bij Jaimie zijn dit de verschillende externe ondertekenplatformen. Bovendien zorgt hij er als front-end expert voor dat de lay-out gebruiksvriendelijk en intuïtief is. 

Lees verder om te ontdekken waarom Jaimie vindt dat het gras groener is bij Green Valley Belgium.

Meet the team

Dit is Jaimie. Geen vroege vogel die al om 7u op kantoor is. Al zou daar binnenkort wel verandering in kunnen komen, want hij is net papa geworden. Jaimie is sportief en als vrijwilliger bij de brandweer, houdt hij wel van een uitdaging. 

Als we aan Jaimie vragen wat een developer doet, naast code schrijven, dan is zijn antwoord kort maar krachtig: “Wij zorgen gewoon dat het werkt. Da’s al veel…! ;-)” En hij heeft gelijk! Want het resultaat, dat is state-of-the-art software en gebruiksvriendelijke applicaties die de digitale transformatie van onze steden en gemeenten ondersteunt. En daar zijn we trots op! 

Waarom het gras bij Green Valley altijd groener is?  “We zjjn een klein en hecht team. Iedereen die erbij komt wordt makkelijk geaccepteerd. En het zijn écht allemaal toffe mensen. Zelfs de consultants…,”  vertelt Jaimie lachend. “Vroeger waren we nog een jong team, maar dat begint ook tegen te vallen. Maar dynamisch zijn we nog steeds!” Jaimie heeft het bedrijf zien evolueren van een klein team dat samen 5 klanten ondersteunde tot het bedrijf dat Green Valley Belgium nu is. Intussen zijn er al zo’n 20 Green Valley’ers, die samen voor de ontwikkeling, de implementatie én de ondersteuning van onze software bij meer dan 140 klanten zorgen. 

Wat Jaimie belangrijk vindt? Een fijn kantoor met leuke mensen, dichtbij huis. “Als je een interessante job zoekt in de ICT, dan kan je beter daarvoor kiezen.”  En Jaimie weet waarover hij praat, want hij is de lange autoritten en eindeloze files uit het tijdperk toen hij nog voor een detacheringsbedrijf werkte nog niet vergeten. 

5 snelle vragen aan Jaimie

Aan iedereen van het team stellen we dezelfde ‘snelle vragen’. Gewoon actie-reactie, zonder veel nadenken. Perfect om het team écht te leren kennen! 

Wat als er 25u in een dag waren? 

“Slapen? Nee, dat zou zonde zijn. Een uurtje extra thuis genieten, met vrouw en baby.”

Levensmotto samengevat in een quote

“Maak je eigen geluk”, dat is de quote die in mijn trouwkostuum stond. Je hebt vaak zelf in de hand, of je gelukkig wordt of niet.”

Hoe of waar kan Jaimie rust vinden? 

“In de tuin, of gaan wandelen met de hond in het bos. Genieten van de stilte.”

Meest gebruikte buzzwoord?

“…”

Wat is uw favoriete “Green Valley”? 

“De mooie groene valleien in Oostenrijk. Daar kom ik tot rust.”

Gezocht: Java-developer!

Green Valley Belgium is op zoek naar een Java-developer! Ben je benieuwd of het gras bij ons écht groener is? Ga dan zeker even kijken naar deze vacature!

Wil je deel uit maken van ons team?
Stuur je CV en motivatie naar jobs@greenvalleybelgium.be. Tot snel?!

Herk-de-Stad optimaliseert dienstverlening burgerzaken met SmartLoket 

Herk-de-Stad optimaliseert dienstverlening burgerzaken met SmartLoket 

n het Limburgse Herk-de-Stad, een stad met ongeveer 12.750 inwoners, heeft het bestuur opmerkelijke stappen gezet om digitale dienstverlening te omarmen. In een gesprek met Alain Steenaerts, verantwoordelijke voor de Dienst Burgerzaken, vertelt hij waarom Herk-de-Stad met SmartLoket zo sterk heeft ingezet op digitalisering.

Notula Integreert naadloos met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV)

Notula Integreert naadloos met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV)

In deze video van Het Facilitair Bedrijf geeft Sander Vliegen inzicht in de integratie van Notula met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV). Deze integratie, gerealiseerd in 2023 door Green Valley Belgium, biedt een oplossing voor de digitale archiveringsbehoeften van lokale overheden. 

Meet the team: Philippe

Meet the team: Philippe

In deze blog-reeks stellen we graag ons team voor. Vandaag introduceren we Philippe Belet, onze Business Development Manager. Philippe startte zijn professionele carrière – intussen toch al wel enkele jaartjes geleden – als developer. Nadien is hij als projectmanager, coördinator en als sales manager aan de slag geweest om begin dit jaar zijn weg te vinden naar het team van Green Valley Belgium.

Meet the team: Sander

Meet the team: Sander

In deze blog-reeks stellen we trots ons team aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Sander Vliegen, intussen al meer dan acht jaar één van onze dappere Green Valley’ers. Sander is gestart als consultant – projectmanager en intussen doorgegroeid naar product owner. In deze blog vertelt Sander over zichtzelf en het traject dat hij – tot op heden – heeft afgelegd bij Green Valley Belgium. 

Visma Roxit draagt klanten besluitvorming over aan Green Valley Belgium

Visma Roxit draagt klanten besluitvorming over aan Green Valley Belgium

Green Valley Belgium levert nu al software voor vergaderbeheer aan vele Vlaamse steden en gemeenten. Twaalf van de dertien Vlaamse centrumsteden – zo ook Antwerpen en Gent – gebruiken het product Notula om efficiënt te vergaderen. Met deze overname zal Green Valley Belgium nu ook Nederlandse lokale besturen bedienen.