Nieuws

Jeroen Paesen meet the team

Meet the team: Jeroen

In deze blog-reeks stellen we graag ons team voor. Maak kennis met Jeroen Paesen, een bruisende kracht binnen Green Valley Belgium. Jeroen is een échte Limburger, die niet alleen zijn passie voor informatica, maar ook zijn sociale karakter en positieve instelling meebrengt. Met een stevige portie sportiviteit past Jeroen perfect binnen ons energieke team. 

Meet the team

Dit is Jeroen. Nieuwsgierig en leergierig. Altijd op zoek naar de beste oplossing voor elk probleem. Een kritische geest die niet snel tevreden is. Een echte teamplayer, die ervan houdt om informatie te delen, maar ook om van zijn collega’s te leren.

Maar ook sociaal, ondernemend en sportief. Jeroen staat positief in het leven. Je vindt hem regelmatig in de Limburgse horeca, genietend van de gezellige sfeer en levendige gesprekken. Samen met vrienden heeft Jeroen een wielerclub opgericht. Zijn positieve levenshouding en drive zorgt ervoor dat hij perfect past binnen ons dynamische team van developers. 

Als back-end Java developer bij Green Valley Belgium werkt Jeroen mee aan de ontwikkeling van verschillende producten zoals Notula, ConfDesk en SmartLoket. Hij focust zich voornamelijk op de datakant. Dagelijkse scrums met het developers-team zorgen voor een vlotte uitwisseling van informatie. Kwalitatief en robuust werk afleveren, werken aan het ontwikkelen van software die bijdraagt aan de digitaliseren van onze steden en gemeenten, dat is waar Jeroen het voor doet. 

Waarom het gras bij Green Valley Belgium groener is?  Allereerst spreekt het vernieuwen van de technologiestack hem aan. Maar het zijn niet alleen de technologie en uitdagende projecten, de informele sfeer en de goede band met de collega’s zijn minstens even belangrijk. Bij Green Valley voelt hij zich goed ondersteund, zowel op technologisch vlak als persoonlijk.

Waarom zou je geen seconde twijfelen om bij Green Valley Belgium te komen werken? “Het is fijn om te werken in een kleine, platte organisatie, dichtbij huis als Limburger en voor het hechte team natuurlijk! 

5 Snelle vragen

Aan iedereen van het team stellen we dezelfde ‘snelle vragen’. Gewoon actie-reactie, zonder veel nadenken. Perfect om het team écht te leren kennen! 

Wat als er 25u in een dag waren? 

 “Proberen meer te sporten.”

Levensmotto samengevat in een quote

“Keep away from negative people, they have a problem for every solution. Geniet van je dag en maak je niet druk.”

Hoe of waar kan Jeroen rust vinden? 

 “In de horeca, op de fiets, maar net zo goed af en toe in’t zetelke met een no-brainer op tv. Of ‘s avonds, dat half uurtje slimste mens.”

Meest gebruikte buzzwoord?

“Zou het niet weten.”

Wat is uw favoriete “Green Valley”? 

“Als echte Perenaar, gewoon ‘Peer’.”

Nieuwe telefoonnummers

Nieuwe telefoonnummers

Belangrijke update: Green Valley Belgium heeft nieuwe telefoonnummers! Vanaf nu kunt u ons bereiken op:  +32 11 30 01 60 (algemeen nummer)  en +32 11 30 01 61 (Servicedesk)

We raden u aan om deze nieuwe nummers meteen te gebruiken, aangezien de oude nummers slechts tijdelijk, tot eind juni, doorgeschakeld worden.

Beheer je contracten efficiënt en geautomatiseerd met ConfiDesk – Contractbeheer 

Beheer je contracten efficiënt en geautomatiseerd met ConfiDesk – Contractbeheer 

We zijn trots om aan te kondigen dat we een nieuwe module beschikbaar hebben: ConfiDesk – Contractbeheer.  CConfiDesk – Contractbeheer helpt je om contractmanagement binnen jouw organisatie efficiënt te implementeren. Hiermee registreer je waardevolle informatie uit contracten om deze te beheren en de opvolging ervan te automatiseren.

Antwerpen live met SmartLoket – Adreswijziging

Antwerpen live met SmartLoket – Adreswijziging

Ontdek de nieuwste stap in digitalisering voor een betere dienstverlening aan de burger in Antwerpen! De stad werkt sinds kort met SmartLoket – Adreswijziging, waarmee burgers nu eenvoudig online hun verhuizing kunnen melden. Geen ingewikkelde procedures meer, maar een snelle en efficiënte manier om adreswijzigingen door te geven.

Belangrijke mijlpaal: 10 jaar Notula in Kortrijk

Belangrijke mijlpaal: 10 jaar Notula in Kortrijk

Belangrijke mijlpaal voor Kortrijk: al 10 jaar lang vertrouwt de stad op Notula voor hun besluitvormingsproces! Daar hoort wat lekkers bij, vonden we bij Green Valley Belgium. 10 jaar Notula in Kortrijk? Dat betekent meer dan 48500 agendapunten verspreid over 2200 vergaderingen. Dat zijn 90.000 publicaties, 1343 opgeslagen notulen en 38578 genomen besluiten.

Het nieuwe Verenigingsloket, krachtig verbonden met SmartLoket en CSderden

Het nieuwe Verenigingsloket, krachtig verbonden met SmartLoket en CSderden

Op 30 januari werd een eerste versie van het Verenigingsloket officieel gelanceerd. Green Valley Belgium is er trots op om deel uit te maken van dit nieuwe initiatief van de Vlaamse overheid. De gemeente Beveren is, met SmartLoket als pilootproject, één van de eerste steden en gemeenten in Vlaanderen die live is gegaan op dit platform.