Nieuws

Welkom aan boord Gijs

Welkom aan boord Gijs

Maak kennis met Gijs, onze nieuwe collega bij Green Valley Belgium! 

Wat hij hier doet? Als softwareontwikkelaar in ons core development team is Gijs mee verantwoordelijk voor het uitrollen van updates en het verbeteren van onze producten Notula, SmartLoket en ConfiDesk. 

Hoe wij hem kennen? Als je Gijs niet in de digitale wereld van ‘coding’ vindt, dan kan je hem waarschijnlijk in de buitenlucht vinden. Regelmatig hardlopen, fietsen en fitnessen zorgt voor de perfecte balans tussen werk en welzijn. Muziek speelt een centrale rol in zijn leven, of het nu als muzikant is of achter een DJ booth, met een grote glimlach op zijn gezicht als het publiek dansend uit de bol gaat!

Wat hij zo fijn vindt aan werken bij Green Valley Belgium? Een werkplek dicht bij huis en een hecht team waar iedereen nog echt voor elkaar klaarstaat. Het is fijn om inzicht te krijgen in zowel gevestigde als vooruitstrevende technologieën, systemen en tools. Maar wat hem het meeste aanspreekt, is de directe impact van het werk dat hij nu doet. Onze softwarepakketten zijn een cruciale schakel voor lokale besturen en organisaties. Hiermee kunnen ze hun dagelijkse taken niet alleen uitvoeren, maar ook vereenvoudigen. Zowel familie als vrienden vertrouwen dagelijks op onze software. Dat geeft extra voldoening! 

 Welkom aan boord, Gijs! 

Nieuwe telefoonnummers

Nieuwe telefoonnummers

Belangrijke update: Green Valley Belgium heeft nieuwe telefoonnummers! Vanaf nu kunt u ons bereiken op:  +32 11 30 01 60 (algemeen nummer)  en +32 11 30 01 61 (Servicedesk)

We raden u aan om deze nieuwe nummers meteen te gebruiken, aangezien de oude nummers slechts tijdelijk, tot eind juni, doorgeschakeld worden.

Beheer je contracten efficiënt en geautomatiseerd met ConfiDesk – Contractbeheer 

Beheer je contracten efficiënt en geautomatiseerd met ConfiDesk – Contractbeheer 

We zijn trots om aan te kondigen dat we een nieuwe module beschikbaar hebben: ConfiDesk – Contractbeheer.  CConfiDesk – Contractbeheer helpt je om contractmanagement binnen jouw organisatie efficiënt te implementeren. Hiermee registreer je waardevolle informatie uit contracten om deze te beheren en de opvolging ervan te automatiseren.

Antwerpen live met SmartLoket – Adreswijziging

Antwerpen live met SmartLoket – Adreswijziging

Ontdek de nieuwste stap in digitalisering voor een betere dienstverlening aan de burger in Antwerpen! De stad werkt sinds kort met SmartLoket – Adreswijziging, waarmee burgers nu eenvoudig online hun verhuizing kunnen melden. Geen ingewikkelde procedures meer, maar een snelle en efficiënte manier om adreswijzigingen door te geven.

Belangrijke mijlpaal: 10 jaar Notula in Kortrijk

Belangrijke mijlpaal: 10 jaar Notula in Kortrijk

Belangrijke mijlpaal voor Kortrijk: al 10 jaar lang vertrouwt de stad op Notula voor hun besluitvormingsproces! Daar hoort wat lekkers bij, vonden we bij Green Valley Belgium. 10 jaar Notula in Kortrijk? Dat betekent meer dan 48500 agendapunten verspreid over 2200 vergaderingen. Dat zijn 90.000 publicaties, 1343 opgeslagen notulen en 38578 genomen besluiten.

Meet the team: Jeroen

Meet the team: Jeroen

In deze blog-reeks stellen we graag ons team voor. Maak kennis met Jeroen Paesen, een bruisende kracht binnen Green Valley Belgium. Jeroen is een échte Limburger, die niet alleen zijn passie voor informatica, maar ook zijn sociale karakter en positieve instelling meebrengt. Met een stevige portie sportiviteit past Jeroen perfect binnen ons energieke team.