Nieuws

Meet the team: Philippe

Meet the team: Philippe

In deze blog-reeks stellen we graag ons team voor. Vandaag introduceren we Philippe Belet, onze Business Development Manager. Philippe startte zijn professionele carrière – intussen toch al wel enkele jaartjes geleden – als developer. Nadien is hij als projectmanager, coördinator en als sales manager aan de slag geweest om begin dit jaar zijn weg te vinden naar het team van Green Valley Belgium.

Meet the team

Dit is Philippe. Geen gladde sales met veel praatjes. Wel rustig en to the point. Maar ook gedreven, no-nonsense én pragmatisch. Dat is ook precies wat wij zochten in een Business Development Manager. 

Wat hij hier doet? Nieuwe markten onderzoeken om te kijken of onze software een oplossing kan bieden voor de specifieke noden van deze markt. Binnen ons team Bestuurszaken staat hij in voor het volledige sales proces, van cold calling tot de customer service achteraf. Dankzij zijn IT-achtergrond kan hij vaak sneller schakelen en is het voor hem eenvoudiger om mee te denken met de klant. 

De noden van de klanten goed begrijpen, gestructureerd en planmatig werken, een goede opvolging en graag met mensen omgaan zijn volgens Philippe de belangrijkste eigenschappen die je moet hebben als Business Development Manager bij Green Valley Belgium. 

Als nieuwste aanwinst binnen ons team, is Philippe de perfecte persoon om te vertellen waarom je geen seconde moet twijfelen om bij Green Valley Belgium te komen werken. “Het team heeft me met open armen ontvangen. Iedereen krijgt hier ook voldoende ruimte voor vrijheid in zijn of haar rol. Je verantwoordelijkheid opnemen, dat blijft natuurlijk wel belangrijk. Er worden wel afspraken gemaakt over bijvoorbeeld deadlines, maar micro-management, daar doen we niet aan mee! Voor mij persoonlijk is het ook heel aangenaam om terug in de vertrouwde omgeving van steden en gemeenten te mogen werken. ” vat Philippe zijn ervaringen na dit eerste kwartaal bij Green Valley Belgium samen. 

5 snelle vragen

Aan iedereen van het team stellen we dezelfde ‘snelle vragen’. Gewoon actie-reactie, zonder veel nadenken. Perfect om het team écht te leren kennen! 

Wat als er 25u in een dag waren? 

“Met mijn gezin doorbrengen, ik heb twee fantastische dochters.”

Levensmotto samengevat in een quote

“Proberen zo positief mogelijk in het leven te staan.”

Hoe of waar kan Philippe rust vinden? 

“Ik ben van nature ne ‘rustige mens’, maar gaan wandelen met de hond, daar kan ik wel van genieten.”

Meest gebruikte buzzwoord?

“Goh, ik heb geen buzzwoord denk ik.”

Wat is uw favoriete “Green Valley”? 

“Geen vallei, maar ik kom wel heel graag aan de zee.”

Herk-de-Stad optimaliseert dienstverlening burgerzaken met SmartLoket 

Herk-de-Stad optimaliseert dienstverlening burgerzaken met SmartLoket 

n het Limburgse Herk-de-Stad, een stad met ongeveer 12.750 inwoners, heeft het bestuur opmerkelijke stappen gezet om digitale dienstverlening te omarmen. In een gesprek met Alain Steenaerts, verantwoordelijke voor de Dienst Burgerzaken, vertelt hij waarom Herk-de-Stad met SmartLoket zo sterk heeft ingezet op digitalisering.

Notula Integreert naadloos met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV)

Notula Integreert naadloos met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV)

In deze video van Het Facilitair Bedrijf geeft Sander Vliegen inzicht in de integratie van Notula met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV). Deze integratie, gerealiseerd in 2023 door Green Valley Belgium, biedt een oplossing voor de digitale archiveringsbehoeften van lokale overheden. 

Meet the team: Sander

Meet the team: Sander

In deze blog-reeks stellen we trots ons team aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Sander Vliegen, intussen al meer dan acht jaar één van onze dappere Green Valley’ers. Sander is gestart als consultant – projectmanager en intussen doorgegroeid naar product owner. In deze blog vertelt Sander over zichtzelf en het traject dat hij – tot op heden – heeft afgelegd bij Green Valley Belgium. 

Visma Roxit draagt klanten besluitvorming over aan Green Valley Belgium

Visma Roxit draagt klanten besluitvorming over aan Green Valley Belgium

Green Valley Belgium levert nu al software voor vergaderbeheer aan vele Vlaamse steden en gemeenten. Twaalf van de dertien Vlaamse centrumsteden – zo ook Antwerpen en Gent – gebruiken het product Notula om efficiënt te vergaderen. Met deze overname zal Green Valley Belgium nu ook Nederlandse lokale besturen bedienen.