Nieuws

Meet the team: Philippe

Meet the team: Philippe

In deze blog-reeks stellen we graag ons team voor. Vandaag introduceren we Philippe Belet, onze Business Development Manager. Philippe startte zijn professionele carrière – intussen toch al wel enkele jaartjes geleden – als developer. Nadien is hij als projectmanager, coördinator en als sales manager aan de slag geweest om begin dit jaar zijn weg te vinden naar het team van Green Valley Belgium.

Meet the team

Dit is Philippe. Geen gladde sales met veel praatjes. Wel rustig en to the point. Maar ook gedreven, no-nonsense én pragmatisch. Dat is ook precies wat wij zochten in een Business Development Manager. 

Wat hij hier doet? Nieuwe markten onderzoeken om te kijken of onze software een oplossing kan bieden voor de specifieke noden van deze markt. Binnen ons team Bestuurszaken staat hij in voor het volledige sales proces, van cold calling tot de customer service achteraf. Dankzij zijn IT-achtergrond kan hij vaak sneller schakelen en is het voor hem eenvoudiger om mee te denken met de klant. 

De noden van de klanten goed begrijpen, gestructureerd en planmatig werken, een goede opvolging en graag met mensen omgaan zijn volgens Philippe de belangrijkste eigenschappen die je moet hebben als Business Development Manager bij Green Valley Belgium. 

Als nieuwste aanwinst binnen ons team, is Philippe de perfecte persoon om te vertellen waarom je geen seconde moet twijfelen om bij Green Valley Belgium te komen werken. “Het team heeft me met open armen ontvangen. Iedereen krijgt hier ook voldoende ruimte voor vrijheid in zijn of haar rol. Je verantwoordelijkheid opnemen, dat blijft natuurlijk wel belangrijk. Er worden wel afspraken gemaakt over bijvoorbeeld deadlines, maar micro-management, daar doen we niet aan mee! Voor mij persoonlijk is het ook heel aangenaam om terug in de vertrouwde omgeving van steden en gemeenten te mogen werken. ” vat Philippe zijn ervaringen na dit eerste kwartaal bij Green Valley Belgium samen. 

5 snelle vragen

Aan iedereen van het team stellen we dezelfde ‘snelle vragen’. Gewoon actie-reactie, zonder veel nadenken. Perfect om het team écht te leren kennen! 

Wat als er 25u in een dag waren? 

“Met mijn gezin doorbrengen, ik heb twee fantastische dochters.”

Levensmotto samengevat in een quote

“Proberen zo positief mogelijk in het leven te staan.”

Hoe of waar kan Philippe rust vinden? 

“Ik ben van nature ne ‘rustige mens’, maar gaan wandelen met de hond, daar kan ik wel van genieten.”

Meest gebruikte buzzwoord?

“Goh, ik heb geen buzzwoord denk ik.”

Wat is uw favoriete “Green Valley”? 

“Geen vallei, maar ik kom wel heel graag aan de zee.”

Antwerpen live met SmartLoket – Adreswijziging

Antwerpen live met SmartLoket – Adreswijziging

Ontdek de nieuwste stap in digitalisering voor een betere dienstverlening aan de burger in Antwerpen! De stad werkt sinds kort met SmartLoket – Adreswijziging, waarmee burgers nu eenvoudig online hun verhuizing kunnen melden. Geen ingewikkelde procedures meer, maar een snelle en efficiënte manier om adreswijzigingen door te geven.

Belangrijke mijlpaal: 10 jaar Notula in Kortrijk

Belangrijke mijlpaal: 10 jaar Notula in Kortrijk

Belangrijke mijlpaal voor Kortrijk: al 10 jaar lang vertrouwt de stad op Notula voor hun besluitvormingsproces! Daar hoort wat lekkers bij, vonden we bij Green Valley Belgium. 10 jaar Notula in Kortrijk? Dat betekent meer dan 48500 agendapunten verspreid over 2200 vergaderingen. Dat zijn 90.000 publicaties, 1343 opgeslagen notulen en 38578 genomen besluiten.

Meet the team: Jeroen

Meet the team: Jeroen

In deze blog-reeks stellen we graag ons team voor. Maak kennis met Jeroen Paesen, een bruisende kracht binnen Green Valley Belgium. Jeroen is een échte Limburger, die niet alleen zijn passie voor informatica, maar ook zijn sociale karakter en positieve instelling meebrengt. Met een stevige portie sportiviteit past Jeroen perfect binnen ons energieke team. 

Het nieuwe Verenigingsloket, krachtig verbonden met SmartLoket en CSderden

Het nieuwe Verenigingsloket, krachtig verbonden met SmartLoket en CSderden

Op 30 januari werd een eerste versie van het Verenigingsloket officieel gelanceerd. Green Valley Belgium is er trots op om deel uit te maken van dit nieuwe initiatief van de Vlaamse overheid. De gemeente Beveren is, met SmartLoket als pilootproject, één van de eerste steden en gemeenten in Vlaanderen die live is gegaan op dit platform. 

Stad Gent is live met Confidesk – Contactmomentenbeheer

Stad Gent is live met Confidesk – Contactmomentenbeheer

Met ConfiDesk – Contactmomentenbeheer centraliseer je alle inkomende contactmomenten op één plaats, je volgt ze digitaal op en verdeelt ze moeiteloos naar de juiste dienst of persoon. 

In Gent wordt de inkomende post nu eenvoudig geregistreerd en verdeeld, wat zorgt voor een soepelere verwerking.