Nieuws

Meet the team: Sander

In deze blog-reeks stellen we trots ons team aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Sander Vliegen, intussen al meer dan acht jaar één van onze dappere Green Valley’ers. Sander is gestart als consultant – projectmanager en intussen doorgegroeid naar product owner. 

In deze blog vertelt Sander over zichtzelf en het traject dat hij – tot op heden 😉 – heeft afgelegd bij Green Valley Belgium. 

Meet the team

Dit is Sander. Pragmatisch en bereikbaar. Maar ook sportief en een echte team player. Hij staat mee in het ‘veld’ en schuift geen vervelende werkjes van zich af. Blijkbaar staat Green Valley Belgium in een vruchtbare vallei, want ook Sander doet mee aan de babyboom. Hij wordt in augustus voor de eerste keer papa. In zijn vrije tijd kan je hem regelmatig op één van de Limburgse golfbanenvinden of in de fitness voor wat krachttraining. 

Wat doet een product owner als Sander bij Green Valley Belgium? Enerzijds is hij de lijm tussen het development en het consultancy team. Op die manier zorgt hij ervoor dat de requirements en het effectieve resultaat op één lijn zitten. Uiteraard steeds in nauwe samenwerking met Karien, die als product manager verantwoordelijk is voor de lange termijn visie en roadmap van onze software. 

Als product owner moet je volgens Sander pragmatisch en niet ’te’ detail georiënteerd zijn. “Bovendien moet je er tegen kunnen om af en toe mensen teleur te zetten. Bij elke vraag moet je de toekomstvisie van het product in je achterhoofd houden, dus je kan niet altijd alles doen zoals de consultant of klant het graag zou willen.”

Waarom het gras bij Green Valley altijd groener is?  “De work-life balance is goed, je werkt voor een stabiele organisatie die intussen een mooie klantenbasis heeft opgebouwd. En de collega’s, dat is een fijne groep. Green Valley Belgium is een agile omgeving, sinds een jaar werken we met kwartaal sprints en dagelijkse scrum meeting. Natuurlijk zit er af en toe wel druk op de ketel, maar het water staat nooit aan de lippen,” vertelt Sander. 

5 snelle vragen

Aan iedereen van het team stellen we dezelfde ‘snelle vragen’. Gewoon actie-reactie, zonder veel nadenken. Perfect om het team écht te leren kennen! 

Wat als er 25u in een dag waren? 

“Nu zou ik die extra tijd waarschijnlijk gebruiken om wat meer tijd met familie en vrienden door te brengen, of al sportend, op de golfbaan of in de fitness. Vanaf augustus, als er een baby is, gaat het antwoord waarschijnlijk slaap inhalen zijn.”

Levensmotto samengevat in een quote

“De simpelste oplossing is meestal ook de beste.”

Hoe of waar kan Sander rust vinden? 

“Gewoon thuis of als ik aan het sporten ben.”

Meest gebruikte buzzwoord?

“’Tja jong… ”

Wat is uw favoriete “Green Valley”? 

“De eerste 9 holes van golfclub Spiegelven in Genk. Prachtig geleden, aan de rand van park Hoge Kempen. Als je daar ‘s avonds komt, is dat heel rustig en relaxerend. ”

Nieuwe telefoonnummers

Nieuwe telefoonnummers

Belangrijke update: Green Valley Belgium heeft nieuwe telefoonnummers! Vanaf nu kunt u ons bereiken op:  +32 11 30 01 60 (algemeen nummer)  en +32 11 30 01 61 (Servicedesk)

We raden u aan om deze nieuwe nummers meteen te gebruiken, aangezien de oude nummers slechts tijdelijk, tot eind juni, doorgeschakeld worden.

Beheer je contracten efficiënt en geautomatiseerd met ConfiDesk – Contractbeheer 

Beheer je contracten efficiënt en geautomatiseerd met ConfiDesk – Contractbeheer 

We zijn trots om aan te kondigen dat we een nieuwe module beschikbaar hebben: ConfiDesk – Contractbeheer.  CConfiDesk – Contractbeheer helpt je om contractmanagement binnen jouw organisatie efficiënt te implementeren. Hiermee registreer je waardevolle informatie uit contracten om deze te beheren en de opvolging ervan te automatiseren.

Antwerpen live met SmartLoket – Adreswijziging

Antwerpen live met SmartLoket – Adreswijziging

Ontdek de nieuwste stap in digitalisering voor een betere dienstverlening aan de burger in Antwerpen! De stad werkt sinds kort met SmartLoket – Adreswijziging, waarmee burgers nu eenvoudig online hun verhuizing kunnen melden. Geen ingewikkelde procedures meer, maar een snelle en efficiënte manier om adreswijzigingen door te geven.

Belangrijke mijlpaal: 10 jaar Notula in Kortrijk

Belangrijke mijlpaal: 10 jaar Notula in Kortrijk

Belangrijke mijlpaal voor Kortrijk: al 10 jaar lang vertrouwt de stad op Notula voor hun besluitvormingsproces! Daar hoort wat lekkers bij, vonden we bij Green Valley Belgium. 10 jaar Notula in Kortrijk? Dat betekent meer dan 48500 agendapunten verspreid over 2200 vergaderingen. Dat zijn 90.000 publicaties, 1343 opgeslagen notulen en 38578 genomen besluiten.

Meet the team: Jeroen

Meet the team: Jeroen

In deze blog-reeks stellen we graag ons team voor. Maak kennis met Jeroen Paesen, een bruisende kracht binnen Green Valley Belgium. Jeroen is een échte Limburger, die niet alleen zijn passie voor informatica, maar ook zijn sociale karakter en positieve instelling meebrengt. Met een stevige portie sportiviteit past Jeroen perfect binnen ons energieke team.