Nieuws

Meet the team: Romina

In deze blog-reeks stellen we graag ons team voor. We starten met Romina Cicero, al 5,5 jaar consultant/projectmanager bij Green Valley Belgium. 

Meet the team

Dit is Romina. Analytisch en gestructureerd. Maar ook sociaal, leergierig én nieuwsgierig. Deze jonge mama met een dochtertje van 1 jaar gaat graag op ontdekking, zowel op het werk als daarbuiten. Soms op zichzelf, maar ook graag omringd door mensen. En dat vindt ze ook terug in haar job. Verantwoordelijkheid en vrijheid, terwijl je deel uitmaakt van een hecht team dat er samen voor gaat. Want het is het resultaat wat telt. 

Wat ze bij Green Valley Belgium doet? De projecten bij onze klanten opvolgen, van kick-off tot en met de oplevering. Daarnaast denkt ze mee over het product en de configuratie van de modules hiervan. De processen van de klant digitaliseren en het zelf modelleren van specifieke vragen die niet standaard in het product zitten, dat zijn de dingen waar Romina blij van wordt. 

Goed communiceren, gestructureerd werken en denken in functie van de noden van de klant. Dat zijn volgens Romina de belangrijkste eigenschappen die je moet hebben als consultant/projectmanager bij Green Valley Belgium. Alleen zo kan je de brug slaan tussen de klant en de IT. 

Waarom het gras bij Green Valley Belgium altijd groener is? “Het is een heel tof team, er worden veel leuke dingen georganiseerd. Momenteel kan het even niet, maar ik keek altijd uit naar de maandelijkse happy hour op vrijdag. Da’s toch een vast momentje om je collega’s op een manier te leren kennen. Wat ik ook heel fijn vind is dat je verantwoordelijkheid krijgt. Sterker nog, je wordt aangemoedigd om te ontdekken hoe jij je verder kan ontplooien binnen het bedrijf. Green Valley is ook een flexibel bedrijf, dat was trouwens voor Corona ook al zo. En de enorm mooie omgeving werkt ook stimulerend,” vertelt Romina enthousiast. 

5 snelle vragen aan Romina

Aan iedereen van het team stellen we dezelfde ‘snelle vragen’. Gewoon actie-reactie, zonder té veel nadenken. Perfect om iedereen écht te leren kennen! 

Wat zou je doen als er 25 uren in een dag waren? 

“Me zorgen maken dat ik niet alles gedaan krijg.”

Levensmotto samengevat in een quote

“Liefde is alles. Lekker cliché, maar als je goed omringd bent, dan komt het allemaal wel goed.”

Hoe of waar kan Romina rust vinden? 

Gaan wandelen, in de natuur zijn, samen met het gezin. Lekker gaan eten en reizen, dat maakt me rustig. 

Meest gebruikte buzzwoord?

“Euhm, geen idee. Wil het misschien ook niet weten”

Wat is jouw favoriete “Green Valley”? 

“De Teut in Zonhoven, een natuurgebied waar ik regelmatig met hond en de kleine ga wandelen. Wanneer tussen het groen ook nog de paarse heide in bloei staat is het des te mooier.”

Gezocht: nieuwe collega’s!

Green Valley Belgium is op zoek naar nieuwe collega’s. Ben je benieuwd of het gras bij ons écht groener is? Ga dan zeker even kijken naar onze openstaande vacatures!

Wil je deel uit maken van ons team?
Stuur je CV en motivatie naar jobs@greenvalleybelgium.be. Tot snel?!

Green Valley Belgium lanceert digitaal ondernemersloket

Green Valley Belgium lanceert digitaal ondernemersloket

Een ondernemer heeft heel wat administratieve formaliteiten waaraan voldaan moet worden. Met SmartLoket – Ondernemen verloopt dit voortaan volledig digitaal.  Zowel start-ups als gevestigde ondernemers kunnen hier vergunningen, machtigingen, toelatingen e.d. digitaal aanvragen.

Week van de webinar – van 24 april tot en met 27 April

Week van de webinar – van 24 april tot en met 27 April

Green Valley Belgium organiseert een week gevuld met interessante webinars en jij kan er bij zijn! Van maandag 24 april tot en met donderdag 27 april zoomen we in op verschillende onderwerpen rond SmartLoket. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een bepaalde module? We hebben maar liefst 7 onderwerpen en 17 sessies ingepland voor jou tijdens onze week van de webinar. 

Webinar SmartLoket – Ondernemen

Webinar SmartLoket – Ondernemen

Op donderdag 27/04/2023 organiseert Green Valley Belgium een webinar over SmartLoket – Ondernemen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit digitale loket voor ondernemers? Schrijf je meteen in voor dit webinar!

Meet the team: Geoffrey

Meet the team: Geoffrey

In deze blog-reeks stellen we ons team aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Geoffrey Rooymans, die zich sinds oktober 2010 een Green Valley’er mag noemen. Gestart als Developer en doorgegroeid naar Operations Manager – Team Lead Development. Verantwoordelijk voor alles wat technisch is? Niet echt, daarvoor heeft Green Valley Belgium een Technical Lead. Als Operations Manager is Geoffrey een echte ‘People Manager’. Als scrum master bewaakt hij de dagdagelijkse planning.