Nieuws

Meet the team: Romina

In deze blog-reeks stellen we graag ons team voor. We starten met Romina Cicero, al 5,5 jaar consultant/projectmanager bij Green Valley Belgium. 

Meet the team

Dit is Romina. Analytisch en gestructureerd. Maar ook sociaal, leergierig én nieuwsgierig. Deze jonge mama met een dochtertje van 1 jaar gaat graag op ontdekking, zowel op het werk als daarbuiten. Soms op zichzelf, maar ook graag omringd door mensen. En dat vindt ze ook terug in haar job. Verantwoordelijkheid en vrijheid, terwijl je deel uitmaakt van een hecht team dat er samen voor gaat. Want het is het resultaat wat telt. 

Wat ze bij Green Valley Belgium doet? De projecten bij onze klanten opvolgen, van kick-off tot en met de oplevering. Daarnaast denkt ze mee over het product en de configuratie van de modules hiervan. De processen van de klant digitaliseren en het zelf modelleren van specifieke vragen die niet standaard in het product zitten, dat zijn de dingen waar Romina blij van wordt. 

Goed communiceren, gestructureerd werken en denken in functie van de noden van de klant. Dat zijn volgens Romina de belangrijkste eigenschappen die je moet hebben als consultant/projectmanager bij Green Valley Belgium. Alleen zo kan je de brug slaan tussen de klant en de IT. 

Waarom het gras bij Green Valley Belgium altijd groener is? “Het is een heel tof team, er worden veel leuke dingen georganiseerd. Momenteel kan het even niet, maar ik keek altijd uit naar de maandelijkse happy hour op vrijdag. Da’s toch een vast momentje om je collega’s op een manier te leren kennen. Wat ik ook heel fijn vind is dat je verantwoordelijkheid krijgt. Sterker nog, je wordt aangemoedigd om te ontdekken hoe jij je verder kan ontplooien binnen het bedrijf. Green Valley is ook een flexibel bedrijf, dat was trouwens voor Corona ook al zo. En de enorm mooie omgeving werkt ook stimulerend,” vertelt Romina enthousiast. 

5 snelle vragen aan Romina

Aan iedereen van het team stellen we dezelfde ‘snelle vragen’. Gewoon actie-reactie, zonder té veel nadenken. Perfect om iedereen écht te leren kennen! 

Wat zou je doen als er 25 uren in een dag waren? 

“Me zorgen maken dat ik niet alles gedaan krijg.”

Levensmotto samengevat in een quote

“Liefde is alles. Lekker cliché, maar als je goed omringd bent, dan komt het allemaal wel goed.”

Hoe of waar kan Romina rust vinden? 

Gaan wandelen, in de natuur zijn, samen met het gezin. Lekker gaan eten en reizen, dat maakt me rustig. 

Meest gebruikte buzzwoord?

“Euhm, geen idee. Wil het misschien ook niet weten”

Wat is jouw favoriete “Green Valley”? 

“De Teut in Zonhoven, een natuurgebied waar ik regelmatig met hond en de kleine ga wandelen. Wanneer tussen het groen ook nog de paarse heide in bloei staat is het des te mooier.”

Gezocht: nieuwe collega’s!

Green Valley Belgium is op zoek naar nieuwe collega’s. Ben je benieuwd of het gras bij ons écht groener is? Ga dan zeker even kijken naar onze openstaande vacatures!

Wil je deel uit maken van ons team?
Stuur je CV en motivatie naar jobs@greenvalleybelgium.be. Tot snel?!

Herk-de-Stad optimaliseert dienstverlening burgerzaken met SmartLoket 

Herk-de-Stad optimaliseert dienstverlening burgerzaken met SmartLoket 

n het Limburgse Herk-de-Stad, een stad met ongeveer 12.750 inwoners, heeft het bestuur opmerkelijke stappen gezet om digitale dienstverlening te omarmen. In een gesprek met Alain Steenaerts, verantwoordelijke voor de Dienst Burgerzaken, vertelt hij waarom Herk-de-Stad met SmartLoket zo sterk heeft ingezet op digitalisering.

Notula Integreert naadloos met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV)

Notula Integreert naadloos met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV)

In deze video van Het Facilitair Bedrijf geeft Sander Vliegen inzicht in de integratie van Notula met Digitaal Archief Vlaanderen (DAV). Deze integratie, gerealiseerd in 2023 door Green Valley Belgium, biedt een oplossing voor de digitale archiveringsbehoeften van lokale overheden. 

Meet the team: Philippe

Meet the team: Philippe

In deze blog-reeks stellen we graag ons team voor. Vandaag introduceren we Philippe Belet, onze Business Development Manager. Philippe startte zijn professionele carrière – intussen toch al wel enkele jaartjes geleden – als developer. Nadien is hij als projectmanager, coördinator en als sales manager aan de slag geweest om begin dit jaar zijn weg te vinden naar het team van Green Valley Belgium.

Meet the team: Sander

Meet the team: Sander

In deze blog-reeks stellen we trots ons team aan u voor. Vandaag is het de beurt aan Sander Vliegen, intussen al meer dan acht jaar één van onze dappere Green Valley’ers. Sander is gestart als consultant – projectmanager en intussen doorgegroeid naar product owner. In deze blog vertelt Sander over zichtzelf en het traject dat hij – tot op heden – heeft afgelegd bij Green Valley Belgium. 

Visma Roxit draagt klanten besluitvorming over aan Green Valley Belgium

Visma Roxit draagt klanten besluitvorming over aan Green Valley Belgium

Green Valley Belgium levert nu al software voor vergaderbeheer aan vele Vlaamse steden en gemeenten. Twaalf van de dertien Vlaamse centrumsteden – zo ook Antwerpen en Gent – gebruiken het product Notula om efficiënt te vergaderen. Met deze overname zal Green Valley Belgium nu ook Nederlandse lokale besturen bedienen.