Nieuws

Nieuwe digitale dienstverlening voor stad en OCMW Beringen

De stad Beringen zet samen met Green Valley Belgium belangrijke stappen in haar digitale dienstverlening met een vernieuwde stedelijke website gekoppeld aan een performant thuisloket.

De stedelijke website werd vernieuwd met een fris en eigentijds design en hij is helemaal afgestemd op de nieuwe huisstijl van de stad en OCMW. De pagina’s zijn per thema opgebouwd en de structuur is helderder gemaakt. Zo vindt de gebruiker vlotter zijn weg naar de juiste stadsdienst.

Het thuisloket of e-loket, een onderdeel van SmartLoket, fungeert met haar gebruiksvriendelijke formulieren als digitale toegangspoort tot de  dienstverlening van de organisatie.

“De grootste verandering op de website is de invoering van het thuisloket waarmee je op een gebruiksvriendelijke manier van thuis uit gebruik kan maken van het nieuwe dienstverleningsconcept. De burger kan voortaan thuis nog meer documenten aanvragen en bekomen. Zo moet je voor de attesten van bevolking (14 attesten) en uittreksels uit de registers van de burgerlijke stand (geboorteakte, huwelijksakte, …)  in de toekomst geen verplaatsing meer maken naar het administratief centrum. Zij kunnen voortaan 24/7 van thuis uit kosteloos aangevraagd worden met behulp van een eID. Deze documenten zijn digitaal ondertekend en 100% beveiligd en rechtsgeldig. Dit maakt deel uit van de verdere administratieve vereenvoudiging voor de burger en digitalisering van onze dienstverlening waarin we belangrijke stappen aan het zetten zijn,” vertelt Anne Wouters-Cuypers (schepen van communicatie).

Green Valley Belgium lanceert digitaal ondernemersloket

Green Valley Belgium lanceert digitaal ondernemersloket

Een ondernemer heeft heel wat administratieve formaliteiten waaraan voldaan moet worden. Met SmartLoket – Ondernemen verloopt dit voortaan volledig digitaal.  Zowel start-ups als gevestigde ondernemers kunnen hier vergunningen, machtigingen, toelatingen e.d. digitaal aanvragen.

Week van de webinar – van 24 april tot en met 27 April

Week van de webinar – van 24 april tot en met 27 April

Green Valley Belgium organiseert een week gevuld met interessante webinars en jij kan er bij zijn! Van maandag 24 april tot en met donderdag 27 april zoomen we in op verschillende onderwerpen rond SmartLoket. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een bepaalde module? We hebben maar liefst 7 onderwerpen en 17 sessies ingepland voor jou tijdens onze week van de webinar. 

Webinar SmartLoket – Ondernemen

Webinar SmartLoket – Ondernemen

Op donderdag 27/04/2023 organiseert Green Valley Belgium een webinar over SmartLoket – Ondernemen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit digitale loket voor ondernemers? Schrijf je meteen in voor dit webinar!

Webinar: SmartLoket – Reistoelating minderjarigen

Webinar: SmartLoket – Reistoelating minderjarigen

Wist u dat dit ook volledig digitaal kan afleveren? Met de module SmartLoket – Reistoelating voor minderjarigen kunnen burgers digitaal een reistoelating aanvragen. Tijdens dit webinar zoomen we in op het volledige proces: van de aanvraag van de reistoelating, de ondertekening tot de automatische aflevering van het document. 

Ook interesse in SmartLoket?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo.