Nieuws

Webinar SmartLoket - Meldingen in combinatie met Dashboard rond sluikstorten van s-LIm

Webinar: SmartLoket – Meldingen in combinatie met dashboard rond sluikstorten

Wellicht heeft u het de voorbije weken in de pers of online zien passeren? S-Lim heeft in samenwerking met Limburg.net een dashboard gelanceerd dat gegevens samenbrengt rond sluikstorten. Zo genoten van de vakantie dat u het gemist hebt? Dan kan u hier het blogbericht terugvinden

Samengevat komt het erop neer dat dit dashboard alle gegevens samenbrengt rond sluikstorten. Op die manier krijgen steden en gemeenten meer gedetailleerde informatie over sluikstortmeldingen op hun grondgebied, om op basis hiervan gerichte acties te kunnen ondernemen.

Uitnodiging webinar

Graag stellen we de mogelijkheden en voordelen van dit nieuwe dashboard rond sluikstorten aan u voor, in combinatie met SmartLoket – Meldingen.

Om u de mogelijkheden en voordelen van dit dashboard toe te lichten hebben we Geert Thoelen van s-Lim uitgenodigd. Zelf zoomen we graag in op de connectie met SmartLoket.

Wat mag u tijdens dit webinar verwachten?  

Een demonstratie van het dashboard in combinatie met SmartLoket – Meldingenmet hierin:

  • Wat zijn de mogelijkheden en voordelen van dit dashboard
  • Hoe kan SmartLoket u helpen om deze data te verzamelen? Stap voor stap lichten we de verwerking van deze meldingen toe: van de registratie door de aanvrager, het automatisch doorsturen naar het dashboard van s-Lim, de interne verwerking, het inplannen en uitvoeren van de werkopdracht.

Benieuwd? 

Benieuwd hoe u SmartLoket – Meldingen in combinatie met dit nieuwe dashboard van s-Lim kan inzetten om nog sneller te schakelen? Schrijf dan zeker in voor één van onderstaande webinars. Gratis, en volledig vrijblijvend. 

  • Donderdag 8/9 van 10:00 tot 11:30
  • Dinsdag 13/9 van 14:00 tot 15:30

Schrijf nu in!

 

Antwerpen live met SmartLoket – Adreswijziging

Antwerpen live met SmartLoket – Adreswijziging

Ontdek de nieuwste stap in digitalisering voor een betere dienstverlening aan de burger in Antwerpen! De stad werkt sinds kort met SmartLoket – Adreswijziging, waarmee burgers nu eenvoudig online hun verhuizing kunnen melden. Geen ingewikkelde procedures meer, maar een snelle en efficiënte manier om adreswijzigingen door te geven.

Het nieuwe Verenigingsloket, krachtig verbonden met SmartLoket en CSderden

Het nieuwe Verenigingsloket, krachtig verbonden met SmartLoket en CSderden

Op 30 januari werd een eerste versie van het Verenigingsloket officieel gelanceerd. Green Valley Belgium is er trots op om deel uit te maken van dit nieuwe initiatief van de Vlaamse overheid. De gemeente Beveren is, met SmartLoket als pilootproject, één van de eerste steden en gemeenten in Vlaanderen die live is gegaan op dit platform. 

Herk-de-Stad optimaliseert dienstverlening burgerzaken met SmartLoket 

Herk-de-Stad optimaliseert dienstverlening burgerzaken met SmartLoket 

In het Limburgse Herk-de-Stad, een stad met ongeveer 12.750 inwoners, heeft het bestuur opmerkelijke stappen gezet om digitale dienstverlening te omarmen. In een gesprek met Alain Steenaerts, verantwoordelijke voor de Dienst Burgerzaken, vertelt hij waarom Herk-de-Stad met SmartLoket zo sterk heeft ingezet op digitalisering.

Green Valley Belgium lanceert digitaal ondernemersloket

Green Valley Belgium lanceert digitaal ondernemersloket

Een ondernemer heeft heel wat administratieve formaliteiten waaraan voldaan moet worden. Met SmartLoket – Ondernemen verloopt dit voortaan volledig digitaal.  Zowel start-ups als gevestigde ondernemers kunnen hier vergunningen, machtigingen, toelatingen e.d. digitaal aanvragen.

Ook interesse in SmartLoket?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo.