Nieuws

Webinar SmartLoket - Meldingen in combinatie met Dashboard rond sluikstorten van s-LIm

Webinar: SmartLoket – Meldingen in combinatie met dashboard rond sluikstorten

Wellicht heeft u het de voorbije weken in de pers of online zien passeren? S-Lim heeft in samenwerking met Limburg.net een dashboard gelanceerd dat gegevens samenbrengt rond sluikstorten. Zo genoten van de vakantie dat u het gemist hebt? Dan kan u hier het blogbericht terugvinden

Samengevat komt het erop neer dat dit dashboard alle gegevens samenbrengt rond sluikstorten. Op die manier krijgen steden en gemeenten meer gedetailleerde informatie over sluikstortmeldingen op hun grondgebied, om op basis hiervan gerichte acties te kunnen ondernemen.

Uitnodiging webinar

Graag stellen we de mogelijkheden en voordelen van dit nieuwe dashboard rond sluikstorten aan u voor, in combinatie met SmartLoket – Meldingen.

Om u de mogelijkheden en voordelen van dit dashboard toe te lichten hebben we Geert Thoelen van s-Lim uitgenodigd. Zelf zoomen we graag in op de connectie met SmartLoket.

Wat mag u tijdens dit webinar verwachten?  

Een demonstratie van het dashboard in combinatie met SmartLoket – Meldingenmet hierin:

  • Wat zijn de mogelijkheden en voordelen van dit dashboard
  • Hoe kan SmartLoket u helpen om deze data te verzamelen? Stap voor stap lichten we de verwerking van deze meldingen toe: van de registratie door de aanvrager, het automatisch doorsturen naar het dashboard van s-Lim, de interne verwerking, het inplannen en uitvoeren van de werkopdracht.

Benieuwd? 

Benieuwd hoe u SmartLoket – Meldingen in combinatie met dit nieuwe dashboard van s-Lim kan inzetten om nog sneller te schakelen? Schrijf dan zeker in voor één van onderstaande webinars. Gratis, en volledig vrijblijvend. 

  • Donderdag 8/9 van 10:00 tot 11:30
  • Dinsdag 13/9 van 14:00 tot 15:30

Schrijf nu in!

 

Green Valley Belgium lanceert digitaal ondernemersloket

Green Valley Belgium lanceert digitaal ondernemersloket

Een ondernemer heeft heel wat administratieve formaliteiten waaraan voldaan moet worden. Met SmartLoket – Ondernemen verloopt dit voortaan volledig digitaal.  Zowel start-ups als gevestigde ondernemers kunnen hier vergunningen, machtigingen, toelatingen e.d. digitaal aanvragen.

Week van de webinar – van 24 april tot en met 27 April

Week van de webinar – van 24 april tot en met 27 April

Green Valley Belgium organiseert een week gevuld met interessante webinars en jij kan er bij zijn! Van maandag 24 april tot en met donderdag 27 april zoomen we in op verschillende onderwerpen rond SmartLoket. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een bepaalde module? We hebben maar liefst 7 onderwerpen en 17 sessies ingepland voor jou tijdens onze week van de webinar. 

Webinar SmartLoket – Ondernemen

Webinar SmartLoket – Ondernemen

Op donderdag 27/04/2023 organiseert Green Valley Belgium een webinar over SmartLoket – Ondernemen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit digitale loket voor ondernemers? Schrijf je meteen in voor dit webinar!

Webinar: SmartLoket – Reistoelating minderjarigen

Webinar: SmartLoket – Reistoelating minderjarigen

Wist u dat dit ook volledig digitaal kan afleveren? Met de module SmartLoket – Reistoelating voor minderjarigen kunnen burgers digitaal een reistoelating aanvragen. Tijdens dit webinar zoomen we in op het volledige proces: van de aanvraag van de reistoelating, de ondertekening tot de automatische aflevering van het document. 

Ook interesse in SmartLoket?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo.