Nieuws

Webinar SmartLoket - Meldingen in combinatie met Dashboard rond sluikstorten van s-LIm

Webinar: SmartLoket – Meldingen in combinatie met dashboard rond sluikstorten

Wellicht heeft u het de voorbije weken in de pers of online zien passeren? S-Lim heeft in samenwerking met Limburg.net een dashboard gelanceerd dat gegevens samenbrengt rond sluikstorten. Zo genoten van de vakantie dat u het gemist hebt? Dan kan u hier het blogbericht terugvinden

Samengevat komt het erop neer dat dit dashboard alle gegevens samenbrengt rond sluikstorten. Op die manier krijgen steden en gemeenten meer gedetailleerde informatie over sluikstortmeldingen op hun grondgebied, om op basis hiervan gerichte acties te kunnen ondernemen.

Uitnodiging webinar

Graag stellen we de mogelijkheden en voordelen van dit nieuwe dashboard rond sluikstorten aan u voor, in combinatie met SmartLoket – Meldingen.

Om u de mogelijkheden en voordelen van dit dashboard toe te lichten hebben we Geert Thoelen van s-Lim uitgenodigd. Zelf zoomen we graag in op de connectie met SmartLoket.

Wat mag u tijdens dit webinar verwachten?  

Een demonstratie van het dashboard in combinatie met SmartLoket – Meldingenmet hierin:

  • Wat zijn de mogelijkheden en voordelen van dit dashboard
  • Hoe kan SmartLoket u helpen om deze data te verzamelen? Stap voor stap lichten we de verwerking van deze meldingen toe: van de registratie door de aanvrager, het automatisch doorsturen naar het dashboard van s-Lim, de interne verwerking, het inplannen en uitvoeren van de werkopdracht.

Benieuwd? 

Benieuwd hoe u SmartLoket – Meldingen in combinatie met dit nieuwe dashboard van s-Lim kan inzetten om nog sneller te schakelen? Schrijf dan zeker in voor één van onderstaande webinars. Gratis, en volledig vrijblijvend. 

  • Donderdag 8/9 van 10:00 tot 11:30
  • Dinsdag 13/9 van 14:00 tot 15:30

Schrijf nu in!

 

Attesten uit SmartLoket, nu ook via zelfbedieningsloketten in Antwerpen

Attesten uit SmartLoket, nu ook via zelfbedieningsloketten in Antwerpen

De zelfbedieningsloketten in Antwerpen al gespot? Je kan ze op maar liefst 32 plaatsen in de stad vinden!  Aan deze kiosk kan je zelf persoonlijke documenten afdrukken en een aantal andere zaken regelen. Voortaan kan je hier ook terecht om je attesten via SmartLoket aan te vragen.

Herk-de-Stad live met SmartLoket  – Reistoelating minderjarige

Herk-de-Stad live met SmartLoket – Reistoelating minderjarige

Herk-de-Stad is als eerste live met de nieuwe module SmartLoket – Reistoelating minderjarige. Burgers kunnen vanaf nu hun reisvergunning voor minderjarige kinderen digitaal aanvragen. En niet alleen de aanvraag, ook de ondertekening én aflevering kan volledig online.

Berlaar live met SmartLoket  – Inname openbaar domein

Berlaar live met SmartLoket – Inname openbaar domein

Berlaar is live met de module SmartLoket – Inname openbaar domein. Burgers kunnen vanaf nu hun signalisatievergunning voor werken digitaal aanvragen. Dankzij de koppeling met GIPOD worden de innames automatisch geregistreerd. GIPOD is het Generiek Informatieplatform...

Hoe gaat het intussen met onze Digitale Roadmap?

Hoe gaat het intussen met onze Digitale Roadmap?

Vorig jaar lanceerden we trots onze digitale roadmap. Hierdoor krijgen klanten niet alleen inzicht in de roadmap van onze verschillende producten, maar ze kunnen deze ook mee bepalen door zelf suggesties te doen en op verbetervoorstellen te stemmen. Veel gebruikers hebben hun weg naar onze nieuwe digitale roadmap gevonden.

Genk lanceert de stadsapp: belangrijke stap in digitalisering

Genk lanceert de stadsapp: belangrijke stap in digitalisering

Genk lanceert een eigen stadsapp en zet hiermee opnieuw een belangrijke stap in hun digitaliseringsverhaal. Green Valley Belgium draagt hier graag een steentje aan bij! Met de lancering van deze app wordt de dienstverlening toegankelijk gemaakt voor de burger. De...

Ook interesse in SmartLoket?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo.