Nieuws

Attesten uit SmartLoket, nu ook via zelfbedieningsloketten in Antwerpen

De zelfbedieningsloketten in Antwerpen al gespot? Je kan ze op maar liefst 32 plaatsen in de stad vinden!  Aan deze kiosk kan je zelf persoonlijke documenten afdrukken en een aantal andere zaken, zoals je parkeervergunning, afvalstickers, … regelen. 

Voortaan kan je aan deze zuilen ook terecht om je attesten via SmartLoket aan te vragen. Welke documenten je hier meteen kan afprinten? Een uittreksel van het bevolkingsregister, een nationaliteitsbewijs, een geboorteakte en een uittreksel van het strafregister zijn slechts enkele voorbeelden uit het ruime aanbod. 

Het is makkelijk, gratis en veilig. Het enige wat je nodig hebt is je elektronische identiteitskaart of je elektronische vreemdelingenkaart en je pincode. En met al deze locaties in de stad, is er altijd een zelfbedieningsloket in de buurt! 

Benieuwd? Je kan de zelfbedieningsloketten op deze 32 locaties vinden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van SmartLoket?  Meer info

© Beeld: Frederik Beyens en Stad Antwerpen

Herk-de-Stad live met SmartLoket  – Reistoelating minderjarige

Herk-de-Stad live met SmartLoket – Reistoelating minderjarige

Herk-de-Stad is als eerste live met de nieuwe module SmartLoket – Reistoelating minderjarige. Burgers kunnen vanaf nu hun reisvergunning voor minderjarige kinderen digitaal aanvragen. En niet alleen de aanvraag, ook de ondertekening én aflevering kan volledig online.

Berlaar live met SmartLoket  – Inname openbaar domein

Berlaar live met SmartLoket – Inname openbaar domein

Berlaar is live met de module SmartLoket – Inname openbaar domein. Burgers kunnen vanaf nu hun signalisatievergunning voor werken digitaal aanvragen. Dankzij de koppeling met GIPOD worden de innames automatisch geregistreerd. GIPOD is het Generiek Informatieplatform...

Hoe gaat het intussen met onze Digitale Roadmap?

Hoe gaat het intussen met onze Digitale Roadmap?

Vorig jaar lanceerden we trots onze digitale roadmap. Hierdoor krijgen klanten niet alleen inzicht in de roadmap van onze verschillende producten, maar ze kunnen deze ook mee bepalen door zelf suggesties te doen en op verbetervoorstellen te stemmen. Veel gebruikers hebben hun weg naar onze nieuwe digitale roadmap gevonden.

Genk lanceert de stadsapp: belangrijke stap in digitalisering

Genk lanceert de stadsapp: belangrijke stap in digitalisering

Genk lanceert een eigen stadsapp en zet hiermee opnieuw een belangrijke stap in hun digitaliseringsverhaal. Green Valley Belgium draagt hier graag een steentje aan bij! Met de lancering van deze app wordt de dienstverlening toegankelijk gemaakt voor de burger. De...

Ook interesse in SmartLoket?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo.