Nieuws

Attesten uit SmartLoket, nu ook via zelfbedieningsloketten in Antwerpen

De zelfbedieningsloketten in Antwerpen al gespot? Je kan ze op maar liefst 32 plaatsen in de stad vinden!  Aan deze kiosk kan je zelf persoonlijke documenten afdrukken en een aantal andere zaken, zoals je parkeervergunning, afvalstickers, … regelen. 

Voortaan kan je aan deze zuilen ook terecht om je attesten via SmartLoket aan te vragen. Welke documenten je hier meteen kan afprinten? Een uittreksel van het bevolkingsregister, een nationaliteitsbewijs, een geboorteakte en een uittreksel van het strafregister zijn slechts enkele voorbeelden uit het ruime aanbod. 

Het is makkelijk, gratis en veilig. Het enige wat je nodig hebt is je elektronische identiteitskaart of je elektronische vreemdelingenkaart en je pincode. En met al deze locaties in de stad, is er altijd een zelfbedieningsloket in de buurt! 

Benieuwd? Je kan de zelfbedieningsloketten op deze 32 locaties vinden. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van SmartLoket?  Meer info

© Beeld: Frederik Beyens en Stad Antwerpen

Green Valley Belgium lanceert digitaal ondernemersloket

Green Valley Belgium lanceert digitaal ondernemersloket

Een ondernemer heeft heel wat administratieve formaliteiten waaraan voldaan moet worden. Met SmartLoket – Ondernemen verloopt dit voortaan volledig digitaal.  Zowel start-ups als gevestigde ondernemers kunnen hier vergunningen, machtigingen, toelatingen e.d. digitaal aanvragen.

Week van de webinar – van 24 april tot en met 27 April

Week van de webinar – van 24 april tot en met 27 April

Green Valley Belgium organiseert een week gevuld met interessante webinars en jij kan er bij zijn! Van maandag 24 april tot en met donderdag 27 april zoomen we in op verschillende onderwerpen rond SmartLoket. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een bepaalde module? We hebben maar liefst 7 onderwerpen en 17 sessies ingepland voor jou tijdens onze week van de webinar. 

Webinar SmartLoket – Ondernemen

Webinar SmartLoket – Ondernemen

Op donderdag 27/04/2023 organiseert Green Valley Belgium een webinar over SmartLoket – Ondernemen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit digitale loket voor ondernemers? Schrijf je meteen in voor dit webinar!

Webinar: SmartLoket – Reistoelating minderjarigen

Webinar: SmartLoket – Reistoelating minderjarigen

Wist u dat dit ook volledig digitaal kan afleveren? Met de module SmartLoket – Reistoelating voor minderjarigen kunnen burgers digitaal een reistoelating aanvragen. Tijdens dit webinar zoomen we in op het volledige proces: van de aanvraag van de reistoelating, de ondertekening tot de automatische aflevering van het document. 

Ook interesse in SmartLoket?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo.