Nieuws

Webinar: SmartLoket – Reistoelating minderjarigen

Dinsdag 21/3 van 11u tot 11u30

De zomer staat voor de deur. Traditiegetrouw ook de periode wanneer u een exponentiële stijging ziet in het aantal aanvragen voor het document ”Reistoelating voor minderjarigen”. Wist u dat dit ook volledig digitaal kan afleveren? 

Met de module SmartLoket – Reistoelating voor minderjarigen kunnen burgers digitaal een reistoelating aanvragen. Niet alleen de aanvraag, ook de ondertekening én de aflevering van het document verloopt volledig online. De aanvrager moet zich niet meer verplaatsen en het duurt nu maximum een half uurtje om het document te ontvangen. Een enorme tijdswinst voor de burger. En alweer een stap vooruit in de digitalisering van uw stad of gemeente. 

Tijdens dit webinar stellen we graag de module SmartLoket – Reistoelating voor minderjarigen aan u voor. 

Wat mag u tijdens dit webinar verwachten?  

Een demonstratie van de module SmartLoket – Reistoelating voor minderjarigen::

  • Stap voor stap zoomen we in op het volledige proces: van de aanvraag van de reistoelating, de ondertekening tot de automatische aflevering van het document. 
  • Zijn er ook uitzonderingen? Hoe kan u die reistoelating die niet automatisch behandeld kan worden, eenvoudig opvolgen? 

Snel schakelen, nog voor de zomer? 

Het webinar is intussen reeds gepasseerd. Heb je dit webinar gemist en ben je toch nog benieuwd naar module SmartLoket – Reistoelating voor minderjarigen? Neem dan contact op via dit contactformulier, met de vermelding SmartLoket – Reistoelating voor minderjarigen.

Green Valley Belgium lanceert digitaal ondernemersloket

Green Valley Belgium lanceert digitaal ondernemersloket

Een ondernemer heeft heel wat administratieve formaliteiten waaraan voldaan moet worden. Met SmartLoket – Ondernemen verloopt dit voortaan volledig digitaal.  Zowel start-ups als gevestigde ondernemers kunnen hier vergunningen, machtigingen, toelatingen e.d. digitaal aanvragen.

Week van de webinar – van 24 april tot en met 27 April

Week van de webinar – van 24 april tot en met 27 April

Green Valley Belgium organiseert een week gevuld met interessante webinars en jij kan er bij zijn! Van maandag 24 april tot en met donderdag 27 april zoomen we in op verschillende onderwerpen rond SmartLoket. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een bepaalde module? We hebben maar liefst 7 onderwerpen en 17 sessies ingepland voor jou tijdens onze week van de webinar. 

Webinar SmartLoket – Ondernemen

Webinar SmartLoket – Ondernemen

Op donderdag 27/04/2023 organiseert Green Valley Belgium een webinar over SmartLoket – Ondernemen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit digitale loket voor ondernemers? Schrijf je meteen in voor dit webinar!

Attesten uit SmartLoket, nu ook via zelfbedieningsloketten in Antwerpen

Attesten uit SmartLoket, nu ook via zelfbedieningsloketten in Antwerpen

De zelfbedieningsloketten in Antwerpen al gespot? Je kan ze op maar liefst 32 plaatsen in de stad vinden!  Aan deze kiosk kan je zelf persoonlijke documenten afdrukken en een aantal andere zaken regelen. Voortaan kan je hier ook terecht om je attesten via SmartLoket aan te vragen.

Ook interesse in SmartLoket?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo.