Nieuws

Webinar: SmartLoket – Reistoelating minderjarigen

Dinsdag 21/3 van 11u tot 11u30

De zomer staat voor de deur. Traditiegetrouw ook de periode wanneer u een exponentiële stijging ziet in het aantal aanvragen voor het document ”Reistoelating voor minderjarigen”. Wist u dat dit ook volledig digitaal kan afleveren? 

Met de module SmartLoket – Reistoelating voor minderjarigen kunnen burgers digitaal een reistoelating aanvragen. Niet alleen de aanvraag, ook de ondertekening én de aflevering van het document verloopt volledig online. De aanvrager moet zich niet meer verplaatsen en het duurt nu maximum een half uurtje om het document te ontvangen. Een enorme tijdswinst voor de burger. En alweer een stap vooruit in de digitalisering van uw stad of gemeente. 

Tijdens dit webinar stellen we graag de module SmartLoket – Reistoelating voor minderjarigen aan u voor. 

Wat mag u tijdens dit webinar verwachten?  

Een demonstratie van de module SmartLoket – Reistoelating voor minderjarigen::

  • Stap voor stap zoomen we in op het volledige proces: van de aanvraag van de reistoelating, de ondertekening tot de automatische aflevering van het document. 
  • Zijn er ook uitzonderingen? Hoe kan u die reistoelating die niet automatisch behandeld kan worden, eenvoudig opvolgen? 

Snel schakelen, nog voor de zomer? 

Het webinar is intussen reeds gepasseerd. Heb je dit webinar gemist en ben je toch nog benieuwd naar module SmartLoket – Reistoelating voor minderjarigen? Neem dan contact op via dit contactformulier, met de vermelding SmartLoket – Reistoelating voor minderjarigen.

Attesten uit SmartLoket, nu ook via zelfbedieningsloketten in Antwerpen

Attesten uit SmartLoket, nu ook via zelfbedieningsloketten in Antwerpen

De zelfbedieningsloketten in Antwerpen al gespot? Je kan ze op maar liefst 32 plaatsen in de stad vinden!  Aan deze kiosk kan je zelf persoonlijke documenten afdrukken en een aantal andere zaken regelen. Voortaan kan je hier ook terecht om je attesten via SmartLoket aan te vragen.

Herk-de-Stad live met SmartLoket  – Reistoelating minderjarige

Herk-de-Stad live met SmartLoket – Reistoelating minderjarige

Herk-de-Stad is als eerste live met de nieuwe module SmartLoket – Reistoelating minderjarige. Burgers kunnen vanaf nu hun reisvergunning voor minderjarige kinderen digitaal aanvragen. En niet alleen de aanvraag, ook de ondertekening én aflevering kan volledig online.

Berlaar live met SmartLoket  – Inname openbaar domein

Berlaar live met SmartLoket – Inname openbaar domein

Berlaar is live met de module SmartLoket – Inname openbaar domein. Burgers kunnen vanaf nu hun signalisatievergunning voor werken digitaal aanvragen. Dankzij de koppeling met GIPOD worden de innames automatisch geregistreerd. GIPOD is het Generiek Informatieplatform...

Hoe gaat het intussen met onze Digitale Roadmap?

Hoe gaat het intussen met onze Digitale Roadmap?

Vorig jaar lanceerden we trots onze digitale roadmap. Hierdoor krijgen klanten niet alleen inzicht in de roadmap van onze verschillende producten, maar ze kunnen deze ook mee bepalen door zelf suggesties te doen en op verbetervoorstellen te stemmen. Veel gebruikers hebben hun weg naar onze nieuwe digitale roadmap gevonden.

Ook interesse in SmartLoket?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo.