Nieuws

Webinar: SmartLoket – Reistoelating minderjarigen

Dinsdag 21/3 van 11u tot 11u30

De zomer staat voor de deur. Traditiegetrouw ook de periode wanneer u een exponentiële stijging ziet in het aantal aanvragen voor het document ”Reistoelating voor minderjarigen”. Wist u dat dit ook volledig digitaal kan afleveren? 

Met de module SmartLoket – Reistoelating voor minderjarigen kunnen burgers digitaal een reistoelating aanvragen. Niet alleen de aanvraag, ook de ondertekening én de aflevering van het document verloopt volledig online. De aanvrager moet zich niet meer verplaatsen en het duurt nu maximum een half uurtje om het document te ontvangen. Een enorme tijdswinst voor de burger. En alweer een stap vooruit in de digitalisering van uw stad of gemeente. 

Tijdens dit webinar stellen we graag de module SmartLoket – Reistoelating voor minderjarigen aan u voor. 

Wat mag u tijdens dit webinar verwachten?  

Een demonstratie van de module SmartLoket – Reistoelating voor minderjarigen::

  • Stap voor stap zoomen we in op het volledige proces: van de aanvraag van de reistoelating, de ondertekening tot de automatische aflevering van het document. 
  • Zijn er ook uitzonderingen? Hoe kan u die reistoelating die niet automatisch behandeld kan worden, eenvoudig opvolgen? 

Snel schakelen, nog voor de zomer? 

Het webinar is intussen reeds gepasseerd. Heb je dit webinar gemist en ben je toch nog benieuwd naar module SmartLoket – Reistoelating voor minderjarigen? Neem dan contact op via dit contactformulier, met de vermelding SmartLoket – Reistoelating voor minderjarigen.

Antwerpen live met SmartLoket – Adreswijziging

Antwerpen live met SmartLoket – Adreswijziging

Ontdek de nieuwste stap in digitalisering voor een betere dienstverlening aan de burger in Antwerpen! De stad werkt sinds kort met SmartLoket – Adreswijziging, waarmee burgers nu eenvoudig online hun verhuizing kunnen melden. Geen ingewikkelde procedures meer, maar een snelle en efficiënte manier om adreswijzigingen door te geven.

Het nieuwe Verenigingsloket, krachtig verbonden met SmartLoket en CSderden

Het nieuwe Verenigingsloket, krachtig verbonden met SmartLoket en CSderden

Op 30 januari werd een eerste versie van het Verenigingsloket officieel gelanceerd. Green Valley Belgium is er trots op om deel uit te maken van dit nieuwe initiatief van de Vlaamse overheid. De gemeente Beveren is, met SmartLoket als pilootproject, één van de eerste steden en gemeenten in Vlaanderen die live is gegaan op dit platform. 

Herk-de-Stad optimaliseert dienstverlening burgerzaken met SmartLoket 

Herk-de-Stad optimaliseert dienstverlening burgerzaken met SmartLoket 

In het Limburgse Herk-de-Stad, een stad met ongeveer 12.750 inwoners, heeft het bestuur opmerkelijke stappen gezet om digitale dienstverlening te omarmen. In een gesprek met Alain Steenaerts, verantwoordelijke voor de Dienst Burgerzaken, vertelt hij waarom Herk-de-Stad met SmartLoket zo sterk heeft ingezet op digitalisering.

Green Valley Belgium lanceert digitaal ondernemersloket

Green Valley Belgium lanceert digitaal ondernemersloket

Een ondernemer heeft heel wat administratieve formaliteiten waaraan voldaan moet worden. Met SmartLoket – Ondernemen verloopt dit voortaan volledig digitaal.  Zowel start-ups als gevestigde ondernemers kunnen hier vergunningen, machtigingen, toelatingen e.d. digitaal aanvragen.

Ook interesse in SmartLoket?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende demo.